Ota 500 ilmaiskierrosta

Uunituore JustSpin juhlii uskomattomalla tarjouksella!

  1. Avaa pelitili JustSpiniin.
  2. Talleta koodilla BONUS1 v√§hint√§√§n 25‚ā¨ ja saat 500 ilmaiskierrosta + talletuksesi tuplataan.

Esimerkiksi 25‚ā¨ talletus antaa sinulle 50‚ā¨ pelirahaa + 500 ilmaiskierrosta Super Joker -peliin!

Oluset 2019ūü§©

Ihan huikea keikkaviikonloppu takana Iisalmen Oluset 2019-festareilla!!

Huikea artistikattaus oli j√§lleen koottu Oluset-festareille. Lavalla esiintyi viikonlopun aikana Lasgo, Paradisio, Modern Talking Reloaded, Waldo‚Äôs People, Dj Sash, Dr.Alban, E-Type ja ItaloBrothers. Osa artisteista lenn√§tettiin Helsingist√§ suoraan backstagelle helikopterilla, kun Finnairin vaihtolento, jolla suurin osa perjantain artisteista oli tulossa, olikin yll√§tt√§en peruttu. Lento oli kuulemma peruuntunut kapteenin sairastuessa yll√§tt√§en. Sit√§ vain ihmettelen kun jopa ryhm√§liikuntaohjaajana meill√§ on √§killisiinkin sairaustapauksiin varauduttu, jotta ryhm√§liikuntatunteja ei tarvitse perua kuin √§√§rimm√§isess√§ h√§t√§tapauksessa, ja kyse on kuitenkin ‚ÄĚvain‚ÄĚ ryhm√§liikuntatunneista, niin kuinka on mahdollista, ett√§ Finnairilta voidaan noin vain perua jatkolennot jos ty√∂ntekij√§ sairastuu..?? Voisin joskus kirjoittaa kyll√§ ihan oman postauksen Finnairin kootuista.. Onneksi j√§rjest√§j√§t ottivat t√§st√§ hienosti kopin ja j√§rjestiv√§t artisteille helikopterikuljetuksen eik√§ yleis√∂lle tarvinnut tuottaa pettymyst√§, ett√§ esiintymisi√§ olisi tarvinnut perua.

Usean tämän viikonlopun aikana lavalla nähdyn artistin taustalla ollaan tanssittu ennenkin, mutta ItaloBrothers oli nyt uusi positiivinen tuttavuus ja oli ilo tanssia myös hänen taustalla. Yleisö oli aivan fiiliksissä ja show päättyi ilotulitukseen! Koko viikonlopun oli Iisalmessa ihan mahtava meininki ja taas tapasi ihania ihmisiä!! Näin artistin näkökulmasta isot kiitokset ja ruusut ansaitsee ehdottomasti tapahtuman järjestäjä. Artisteista pidettiin koko viikonloppu todella hyvää huolta ja kaikki pienimmätkin asiat oli etukäteen huomioitu. Paljon kun keikkailee ja kiertää ja näkee, osaa arvostaa suuresti kun hommat vaan toimii näin hienosti! Kiitos Iisalmi ja ihanat Oluset 2019 järjestäjät sekä tietysti ihana yleisö!! Ja tottakai Room5Agency!

Hennan&Sofian keikka-asut Hersecret.fi. Lavakuvat Mikko Rieppo. Lisää keikkakuvia ja videoita tulossa Facebookiin Henna&Sofia sivulle sekä mun omaan instagramiin. Seuraavan kerran meidät näkee ysärien merkeissä Sierravuoressa Dj Sashin taustalla 18.6!

Oluset 2019ūü§©

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *