Ota 500 ilmaiskierrosta

Uunituore JustSpin juhlii uskomattomalla tarjouksella!

  1. Avaa pelitili JustSpiniin.
  2. Talleta koodilla BONUS1 vähintään 25€ ja saat 500 ilmaiskierrosta + talletuksesi tuplataan.

Esimerkiksi 25€ talletus antaa sinulle 50€ pelirahaa + 500 ilmaiskierrosta Super Joker -peliin!

Kesäteatteria❤️


Kesä on itselläni aina vuoden kiireisintä aikaa ja sitä se on ollut nytkin; missikiertue ja missikesä yhdistettynä tv-kuvauksiin, Grid Girl-keikat, ysärikeikat, VIP-houstausta, ryhmäliikuntaohjauksia yms. yms. Ja siihen sitten yrität yhdistää lasten kesälomat. Kaiken kiireen keskellä sitä osaa entistä enemmän arvostaa ja panostaa vapaa aikaan.

Kesä on ihmisen parasta aikaa ja yksi paras asia kesässä on ehdottomasti kesäteatterit!! Olen joka kesä käynyt katsomassa jonkun/joitain näytelmiä ja joka kerta ihmettelen miksi en käy useammin. Teatteri puhuttelee aina enemmän kuin pelkkä elokuva. Siinä on myös aivan omanlaisensa tunnelma, jota ei elokuvissa voi kokea. Teatteri on yksi parhaista tavoista saada ajatukset siirrettyä esim. työkiireistä ja hyvä näytelmä jättää hyvän fiiliksen pitkäksi aikaa. Teatterista voi nauttia niin perheen, puolison kuin ystävien kanssa.

Tällä viikolla sainkin todella nauttia kesäteatterista, sillä eilen kävin rakkaan tyttäreni kanssa Pyynikin Kesäteatterissa katsomassa komedian Nuotin vierestä ja tänään Sappeen kesäteatterissa musikaalin Olavi Virta.

Tyttäreni Jessica on ollut kesän töissä Pyynikin Kesäteatterilla ja kehunut Nuotin Vierestä-näytelmää, eikä turhaan. Tykkäsin näytelmästä sekä roolisuorituksista todella paljon. Yksi paras tapa viettää äiti&tytär-päivää on ensin käydä syömässä, sitten shoppailemassa ja päivän päätteeksi suunnata teatteriin. Sää oli lämmin ja aurinkoinen, siis mitä parhain. Sekä äiti että tytär nauttivat❤️ Pyhäjärven maisemat kruunasivat jälleen Pyynikin näytöksen. Pidin myös komedian tärkeästä sanomasta.

Tänään suuntasin sitten hyvän ystäväni sekä kollegani kanssa Sappeen kesäteatterille katsomaan Olavi Virta musikaalia. Olemme Sannan kanssa tehneet koko kesän missikisaa lähes 24/7, joten yhteinen vapaapäivä oli todellakin paikallaan. Sappeeseen ajaa Tampereelta n. 45min ja nautimme koko matkan ihanista maalaismaisemista niin paljon, että välillä piti pysähtyä ottamaan kuvia. Kyllä Suomessa on kesällä kaunista! En keikkatyöstä huolimatta ikinä kyllästy ihailemaan maalaisromanttisia maisemia, jota kesä meille aina tarjoaa.

Olavi Virta on perheessämme saanut suuren, hieman yllättävänkin merkityksen, sillä poikani Jake 6v. kuuntelee Olavi Virtaa ja esimerkiksi automatkoilla ei muut saa mitään muuta musiikkia edes kuunnella! Hopeinen Kuu on Jaken suosikki ja hän on esittänyt sen jo lavallakin suurelle yleisölle ja todennut, että hän haluaa olla isona Olavi Virta!😅❤️

Olen nähnyt Olavi Virta elokuvan ja se on mielestäni yksi Timo Koivusalon parhaista elokuvista. Mutta täytyy sanoa, että myös ohjaaja Heikki Paavilainen on todella onnistunut työssään. Todella loistava ja vaikuttava esitys ja erittäin vahvat roolisuoritukset kaikilta! Mielettömiä esiintyjiä ja todella vahvaa tulkintaa jokaiselta.  Tanssijana myös koreografiat tekivät vaikutuksen. Loistava huumori, koskettavia kohtauksia sekä musiikki, ylittivät kaikki odotukseni. Tämän voisi mennä katsomaan uudestaan!

Suosittelen kesäteatterissa käyntiä todellakin jokaiselle, vielä kun kesää on jäljellä!!

Huomenna suuntaan Iisalmeen viikonlopuksi keikalle Oluset 2019-festareille tuttujen ysäriartistien taustalle, nähdään siis viikonloppuna Iisalmessa!

Kuvat Mainosstudio Sanna Hellekoski

Kesäteatteria❤️

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *