Miss EW 2019 kiertue vol.2

Missikiertue jatkui vielä viikonlopun ja tuli näin päätökseensä. Ehkä ikimuistoisin missikesä ikinä! Tänä vuonna kiertue oli suurempi kuin koskaan ja saatiin viettää ikimuistoinen missikesä! Missikesä ei kuitenkaan vielä lopu, sillä elokuussa käydään vielä jännittävä finaali Hämeenkylän Kartanossa kun valitaan Suomen luonnollisesti kaunein missi!

 

Kiertueen ehdottomasti tunteellisin päivä koettiin Turussa kun päivän teemana oli hyväntekeväisyys. Kävimme ilahduttamassa Aurinkosäätiön ihastuttavia asukkaita sekä tutustumassa Turun eläinsuojeluyhdistykseen. Päivä oli täynnä auttamisen iloa ja riemua ja nostatti tunteita pintaan❤️

Viikonloppuna missit esiintyivät Kauppakeskus Veskan muotinäytöksissä, pääsivät ihan oikean ralliauton kyytiin, josta kuski Timo Kangastielle kiitokset. Sekä esiintyivät Pirkanhovin Romurallissa yli tuhatpäiselle yleisölle. Missit yöpyivät Mäkelän Lomatuvalla, jossa ihana paikka, lämmin vastaanotto sekä vuorokauden ikäiset vasikat tekivät misseihin lähtemättömän vaikutuksen.

 

Kiertueella kruunattiin myös tuttuun tapaan Teboil Pirkanhovin oma suosikkimissi, joka raadin mukaan teki vaikutuksen valloittavalla hymyllään, positiivisuudellaan sekä helposti lähestyttävällä luonteellaan. Onnea Suvi Kalliomäki!! Lisää kuvia kiertueelta aiemmissa postauksissani, Miss EW instagramissa sekä Facebookissa! Kuvia tulossa tämän viikon aikana myös paljon lisää!! Ja koko kiertue nähdään myöhemmin myös tv:stä.

Kilpailua sekä kiertuetta sponsoroi ja mahdollistaa monet yritykset,järjestöt ja henkilöt! Erittäin suuri ja nöyrä kiitos kaikille yhteistyökumppaneillemme!

Hämeenkylän kartano
Härmän Liikenne
Teboil Pirkanhovi
Pohjanmaan mainosteippi
Ravintola Wanha Salakuljettaja
Kauppakeskus Veska
Mimintalli
Mainosstudio Sanna H
Sokos Hotel Viru
Viking Line
BoHo Green Make-up
Niinatar
Koruseppämestari Minna Skyttä
Tunika
Cottover
Mainoslahjaverkkokauppa.fi
Tampereen vesijettivuokraus
Elixia
Särkänniemi
Coaching Lab Mari Sarajärvi
MishkaPeat
Ekopharma
Floramore
Orchidea
Kaisla Ravintola
Fiini Fröökynä
Skye Music
Patua
Jasmi Qvick
Ilkka Koppelomäki
Pokaalipojat
Massive Media
Bistro Cotoisa
Züca
Tiina Jakobsson
Iitu Kettunen
Minna Vänttinen

Haukan Tila

Muotinäytös kuvat Seppo Lahtinen, muut kuvat Mainosstudio Sanna Hellekoski

Miss EW 2019 kiertue vol.2

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *