Suoraan asiaan!

Koska suomalainen haluaa mennä suoraan asiaan!

  • Koska haluan voittamani rahat käyttööni heti. Piste.
  • Koska haluan pelata, enkä kuulla megabonuksista ja ”lisäeduista”.
  • Koska henkilöllisyyden todistaminen sähkölaskulla on vaan naurettavaa.

Ihonhoitoa

Lomailin hiljattain Turkissa ja viikon loman ajan halusin nauttia auringosta koko viikon ja sehän kostautui sitten niin, että ihoni paloi aika pahasti! Etenkin kasvoni ja dekolteeni pääsi palamaan ihan kunnolla. Kotiinpalattuani varasin samantien ajan Tampereen Kauneusateljehen Kristalle ja hän elvytti ihoni yhdellä käynnillä taas entiselleen.

Krista teki iholleni perinteisen ihonpuhdistuksen sekä mikroneulauksen normaaliin tapaan ja lisäksi imeytti iholleni runsaasti Environin tuotteilla vitamiineja, jotka palauttivat iholleni taas upean hehkun! Hoidon aikana ihoni oikein ahmi kaikki saamansa vitamiinit itseensä kun olin päässyt polttamaan sen auringossa. Ihoni oli taas kuin uusi kun lähdin Kristan penkistä.

Monella on käsitys, että kesällä ei voi käydä mikroneulauksessa, mutta uskomus on täysin väärä! Nimenomaan on suositeltavaa käydä! Mikroneulaus nimittäin ennaltaehkäisee maksaläiskiä, ryppyjä sekä pitää huolen, että ihon tarvittavat vitamiinit imeytyy syvälle ihoon.

Myös ihonhoitotuotteet on tärkeä valita oikein. Itse käytän kotihoidossa Environ tuotesarjaa, jonka teho perustuu A-vitamiiniin joka on todellinen tehoaine! EU:ssa hyväksytyt terveysväitteet A-vitamiinista:

A-vitamiini edistää normaalia rauta-aineenvaihduntaa
A-vitamiini edistää limakalvojen pysymistä normaaleina
A-vitamiini edistää ihon pysymistä normaalina
A-vitamiini edistää näön pysymistä normaalina
A-vitamiini edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa
A-vitamiini osallistuu solujen erikoistumisprosessiin

Tänään Iltamakasiinissa myös Miss EW 2019 finalistimme Suvi Kalliomäki, joka on kosmetologi, vinkkaa kuinka paksujen meikkien sijaan pitäisi kiinnittää huomiota ihonhoitoon!

Katso kuukausittain vaihtuvat tarjoukset Kauneusateljén sivuilta!!

Ihonhoitoa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

20€ talletuksella 30€ pelirahaa + 150 ilmaiskierrosta
20€ talletuksella 30€ pelirahaa + 150 ilmaiskierrosta