Miss EW 2019- Suomen luonnollisesti kauneimmat finaalikymmenikkö!

Näin on pyörähtänyt kolmas tuotantokausi käyntiin ja saan jälleen ylpeänä esitellä upean Suomen luonnollisesti kauneimman finaalikymmenikön! Ensi kuussa starttaa  missikiertue, josta on tulossa aivan huikea ja elokuussa kukitetaan voittaja Hämeenkylän Kartanossa Vantaalla. Koko kausi taltioidaan ja esitetään myöhemmin myös tv:ssä. Seuraa kilpailua mediassa ja ota haltuun myös Miss EW Facebook sekä instagram.

Miss EW-kisa on jälleen poikinut aivan valtavan määrän ihanaa palautetta, kiitos kaikille teille ihanille palautteistanne! Tämä aito kauneuskilpailu osoittaa sen, että itseään ei tarvitse korjata ollakseen upea vaan luonnollisuus on todellakin kaunista!

Kuvat Mainosstudio Sanna H. Luonnollinen meikki ja hiukset Iitu Kettunen ja Minna Vänttinen. Kuvauspaikka Hämeenkylän Kartano

1. Tiia Aalto, 19, Espoo

2. Ilona Olkkonen, 21, Jyväskylä

3. Suvi Kalliomäki, 25, Valkeakoski

4. Iida Mätinki, 22, Helsinki

5. Essi Tähkä, 23, Turku

6. Salla Lehtonen, 20, Turku

7. Vilma Halme, 21, Kouvola

8. Emilia Lepomäki, 21, Pori

9. Jutta Hongisto, 19, Kaarina

10. Jenni Tikka, 24, Kuopio

 

 

Miss EW 2019- Suomen luonnollisesti kauneimmat finaalikymmenikkö!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *