Suoraan asiaan!

Koska suomalainen haluaa mennä suoraan asiaan!

  • Koska haluan voittamani rahat käyttööni heti. Piste.
  • Koska haluan pelata, enkä kuulla megabonuksista ja ”lisäeduista”.
  • Koska henkilöllisyyden todistaminen sähkölaskulla on vaan naurettavaa.

Modeling

Tässä työssä pääsee tapaamaan alansa huippuja kuten jälleen eilen. Olin hiusmallina täällä Tampereella. Sari Launis, jonka kampauksia olen aina suuresti ihaillut, loihti minulle kuinkas muuten kuin aivan upeat kampaukset. Sari on joskus aikaisemminkin loihtinut mielettömiä kuvaus kampauksia minulle, mutta viime kerrasta olikin vierähtänyt jo vuosia joten oli upeaa päästä taas Sarin penkkiin! Jos mietit juhliin kampauksen tekijää, annan koko sydämestäni suositukseni Sarille. Meikin teki alan huippu Vilja Vuolle, jolta on ilmestynyt myös  ”Parhaat Piirteesi-Meikkaajan käsikirja” joka kannattaa käydä hankkimassa omaan kirjahyllyyn!

Mahtava kuvauspäivä alan huippujen kanssa! Ja nää on omista hiuksista tehty kampaukset, kun jotkut ehti jo kysellä onko käytetty lisähiusta. Mun on pitänyt jo pitkään leikata hiuksista pitkä polkka, mutta en taida ihan vielä malttaakkaan🤔

Making of kuvia esimakusteluun..

Modeling

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Nappaa itsellesi jopa 55 ilmaiskierrosta!
Nappaa itsellesi jopa 55 ilmaiskierrosta!