Ota 500 ilmaiskierrosta

Uunituore JustSpin juhlii uskomattomalla tarjouksella!

  1. Avaa pelitili JustSpiniin.
  2. Talleta koodilla BONUS1 vähintään 25€ ja saat 500 ilmaiskierrosta + talletuksesi tuplataan.

Esimerkiksi 25€ talletus antaa sinulle 50€ pelirahaa + 500 ilmaiskierrosta Super Joker -peliin!

Ensi viikolla starttaa!

Reilu viikko aikaa jännittävään semifinaaliin, kun Hämeenkylän Kartanossa valitaan 19.5 tämän vuoden Miss EW 2019-finaalikymmenikkö!!
Huikea missikiertue starttaa 15.6 ja Suomen luonnollisesti kauneimmat voi bongata tulevalla kiertueella nyt myös helposti tien päältä!
Tämän upean missibussimme on suunnitellut ja toteuttanut alan todelliset ammattilaiset ja todelliset huippuosaajat LEMMETTI DESIGN ja POHJANMAAN MAINOSTEIPPI!!🤩
Todella huikeaa ja rautaista ammattitaitoa kuten kuvasta näkyy!!
Jos kaipaat laadukkaita teippauksia @mainosteippi @lemmettidesign tarjoaa kokonaisvaltaista palvelua suunnittelusta toteutukseen ja meidän koko missitiimi todella vahvasti suosittelee!!

Missikisan suosio on kasvanut ja tänä vuonna myös tv-kamerat kulkee mukanamme koko missikesän! Otathan tämän myös huomioon jos saavut yleisötapahtumiimme. Ensi viikolla vihdoin käynnistyy kauan odotettu missikesä ja 10.8.2019 valitaan Hämeenkylän Kartanossa upealle Jenna Topparille seuraajaksi uusi Suomen luonnollisesti kaunein tyttö! Season3 starttaa siis aivan tuota pikaa ja missikesästä 2019 tulee HUIKEA!

Missibussi Pohjanmaan Mainosteippi. Jenna Topparin kuva JanneAir. Missikuva Mainosstudio Sanna H.

 

 

Ensi viikolla starttaa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *