Uusia ysäri kiinnityksiä

Tanssi on aina ollut itselleni rakas harrastus ja lopulta siitä tuli työ. Alle parikymppisenä aloitin tanssikeikat esitanssijana kun juonsin Flaxi-tv:tä Diggari kanavalle (hymyilyttää kun muisteleekin😀). Siitä päädyin nopeasti Lamourettes tanssiryhmään, jossa olin vuosia mukana ennen kun lopulta perustin oman NiceKone tanssiryhmän. NiceKone ryhmän kautta tuli myös ysäri keikat, joita teen edelleen.

Kaikki alkoi ensimmäisistä taustatanssikeikoista, joita seurasi vuoden mittainen kiertue Culture Beatin kanssa. Sitä seurasi kiertue Living Joyn kanssa. Nyt olen tehnyt keikkoja jo neljä vuotta Dr.Albanin kanssa ympäri Eurooppaa ja siinä välissä keikkaillut monen ysäri artistin kanssa kuten mm. Snap, Paradisio, Daze, Mr.president, La Bouche sekä myös David Hasselhoff.

Paljon kysellään millaista on keikkailla edellämainittujen artistien kanssa ja voin sanoa, että paljon on nähty ja koettu eikä mikään keikka ole ainakaan samanlainen!😅


Ysäri buumi näyttää edelleen vaan jatkuvan eikä mikään ihme, kyllähän ysäri vaan aina toimii! Ensi vuonna tulen edelleen jatkamaan ysärikeikkoja, joten festareilla nähdään ja heti tammikuussa 25.1.2019 esiinnyn Dj Sashin taustalla Turun Aalto yökerhossa! Dj Sashilla on 22 miljoonaa myytyä levyä kansainvälisesti. Hienoa päästä keikkailemaan yhdessä myös hänen kanssaan. Varmasti tulossa mieletön show, joten laitahan jo päivämäärän kalenteriin!;)

Uusia ysäri kiinnityksiä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *