Suoraan asiaan!

Pelaa kasinopelejä ilman tilin avaamista!

  • Talleta pankkitunnuksilla.
  • Kotiuta voitot parissa minuutissa takaisin pankkitilille.
  • Ei rekisteröitymistä, ei salasanoja, ei mainospostia.

Eräänlainen Ihmiskoe

En tiedä miksi tänä vuonna olen alkanut valmistautua jouluun jo syys-lokakuussa, kun yleensä joulu yllättää minut, mutta nyt olen aloittanut jo pikkuhiljaa myös perusteellisen joulusiivouksen. Olen käynyt kaappeja läpi ja aion hankkiutua eroon kaikesta ylimääräisestä tavarasta mitä nurkkiin on kertynyt sekä luopua surutta myös vaatteista mitä en enää käytä. Eli menossa on taas jokavuotinen KonMari-projekti kun puhdistan kotini energiat  kertaheitolla kuntoon! Kaappeja siivotessa mietin, miksi ihmeessä sitä päätyy haalimaan aina vain lisää vaatteita vaikka tilanne on se, että vaatekaappia pitäisi tyhjentää eikä täyttää!! Lisäksi minusta on tullut todella energiaherkkä ja tavaranpaljous nurkissa vaikuttaa minuun negatiivisesti ja alkaa vain ahdistaa. Siksi haluan aina minimoida kaiken ylimääräisen materian. Tänään kaappeja siivotessani tein päätöksen ja lupauksen itselleni, että marraskuussa en osta itselleni uusia vaatteita, en ainoatakaan vaatekappaletta. Alkoi tämä jopa käyttämättömienkin vaatteiden karsiminen kyllästyttää, joten hyvästi kauppakeskukset ja heräteostokset hetkeksi! Jos tämä kuukauden shoppailulakko sujuu leikiten, jatkan sitä vielä joulukuun:)

Miksi pitäisi odottaa uudenvuoden aattoa, jotta voi tehdä lupauksia? Päätin tässäkin poiketa normeista ja shoppailulakon ajan olen päättänyt haastaa itseäni enemmänkin ja tehdä myös muita hyviä asioita itselleni ja perheelleni.

Olen syksyn nauttinut treenaamisesta ja motivaatiota on vaikka muille jakaa. Haluan myös offseasonilla panostaa aina ruokavaliooni, koska elämäntapa❤ Ruokavalion ja treenin yhteisvaikutuksen tuntee aina kropassaan eikä sitä kokonaisvaltaisen hyvää fiilistä vaan voita mikään. Kisadieetillä voin aina super hyvin ja olen aamusta iltaan pirteä (viimeisiä dieettiviikkoja lukuunottamatta) kun sokerit on ruokavaliosta kokonaan poissa, mutta offilla sitä tulee välillä herkuteltua (irtokarkit onkin mun heikkous ja sokeri toden totta väsyttää). Niinpä päätin maksimoida oman energian saantini ja jättää sokerit kuukaudeksi kokonaan pois. Pidän siis shoppailulakon ajan myös sokerittoman marraskuun. Rakastan sitä energistä oloa kun keho saa vain ja ainoastaan puhdasta ravintoa❤ Suosittelen kokeilemaan sokeritonta, sen hyödyt on huikeat!

Kun kerran nyt lähdin tekemään pieniä parannuksia, ajattelin, että samalla alan panostamaan myös henkiseen hyvinvointiini. Minulla oli joskus käytössäni kiitollisuuspäiväkirja, johon kirjasin aina päivittäin asiat, mistä olen kiitollinen. Huomasin sen käytön lisäävän positiivisuutta itsessäni sekä ympäristössäni. Niinpä päätin ottaa kiitollisuuspäiväkirjan taas käyttööni. Jos et ole kokeillut kiitollisuuspäiväkirjaa, niin suosittelen!!

Mietin olisiko vielä jotain mitä voisin ehkä vielä arjessani parantaa, kunnes nopeasti keksin, että voisin hyvin myös vähentää älylaitteiden käyttöä! Päätin, että laitan puhelimeni äänettömälle tai kokonaan pois käteni ulottuvilta aina pariksi tunniksi siitä kun olen hakenut lapseni koulusta/tarhasta. Lisäksi aina kun menen lasten kanssa puistoon, lenkille, ulkoilemaan, ym. jätän kännykän tästedes kokonaan kotiin. Näin lisään lapsen ja vanhemman välistä vuorovaikutusta ja läsnäoloa. Nykyään oletetaan kaikkien olevan 24/7 tavoitettavissa eikä enää edes pyhäpäivät tunnu poikkeavan arkipäiväistä, mutta haluan olla itseni herra eikä minun tarvitse olla kokoaikaa muiden tavoitettavissa eikä kännykän tarvitse olla koko aikaa mukanani. Joten, jos et saa minua tästedes aina kiinni, panostan entistä enemmän itseeni, rakkaimpiini sekä asiaan joka tänä päivänä niin helposti monilla unohtuu; läsnäoloon. Niin kiireistä asiaa ei ole kenelläkään, että se menisi perheeni edelle!

Miksi haluan tehdä edellä olevat asiat? Siksi, että meidän tulisi arvostaa elämäämme enemmän. Meidän pitäisi osata olla kiitollisempia ja nauttia jokaisesta hetkestä rakkaimpiemme kanssa ja osata elää hetkessä ja ymmärtää läsnäolon tärkeys. Haluan keskittyä elämässäni entistäkin enemmän oikeasti tärkeisiin asioihin ja edesauttaa pienillä teoilla omaa sekä läheisteni hyvinvointia. Haluan nähdä kuinka paljon hyviä vaikutuksia päivittäisillä, mutta loppujen lopuksi todella pienillä muutoksilla voi saada aikaan. Kirjoitan sitten kuukauden jälkeen omia fiiliksiäni ja tulen myös haastattelemaan lähipiiriäni. Saattaa myös olla, että ainakin osaa edellämainituista tulen jatkamaan pidempäänkin kuin vain marraskuun, sillä uskon jo nyt näiden tuleviin hyviin vaikutuksiin❤

Myönnettäköön, että inspiraation lähteenä toimi myös mieletön Loista.fi  josta kuulette myös lisää myöhemmin❤❤❤

 

Eräänlainen Ihmiskoe

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Leijonille MM-kultaa - sinulle 200 ilmaiskierrosta
Leijonille MM-kultaa - sinulle 200 ilmaiskierrosta