Suoraan asiaan!

Pelaa kasinopelejä ilman tilin avaamista!

  • Talleta pankkitunnuksilla.
  • Kotiuta voitot parissa minuutissa takaisin pankkitilille.
  • Ei rekisteröitymistä, ei salasanoja, ei mainospostia.

Onnea ihana Alina!!

(Kuva Matti Matikainen/Iltalehti)

Viikonloppuna olin itse Lahdessa töiden parissa kiireisenä, joten Miss Suomi finaali jäi itseltäni kokonaan näkemättä, mutta olipa ihana lukea jälkeenpäin uutisia ja kuulla, että Alina Voronkova on uusi Miss Suomemme!

(Kuva Mikko Rahikainen)

Minulla on ollut ilo tuntea Alina jo vuodesta 2015 kun Alina voitti Mikkelin Neito kilpailun. Olin tuolloin mukana tuomaristossa ja Alina erottui jo tuolloin vahvasti edukseen.

Myöhemmin Alina on ollut matkassa mukanani mm. Varikkotyttönä sekä tuottamassani Car Babe 2015-kisassa, jossa hän sijoittui upeasti Perintöprinsessaksi!

Olen seurannut Alinan matkaa kohti unelmiaan ja uskoin koko ajan Alinan voittoon, sillä hän on todella upea niin sisäisesti kuin ulkoisesti ja hän todella ansaitsi voittonsa❤ En ole koskaan näiden vuosien aikana kuullut Alinan puhuvan kenestäkään toisesta pahaa tai ylipäänsä sanovan mitään negatiivista ja tuo piirre tekee hänestä vielä entistäkin kauniimman! Alina hoitaa varmasti missivuotensa kunnialla alusta loppuun niin, että voimme olla Miss Suomestamme vain ylpeitä.

Hurjan paljon onnea upealle Alinalle missivuoteen!!❤❤❤

 

Onnea ihana Alina!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

20€ talletuksella 30€ pelirahaa + 150 ilmaiskierrosta
20€ talletuksella 30€ pelirahaa + 150 ilmaiskierrosta