Turkin Alanyassa

 

 

Tämä viikko ollaan lämpimissä maisemissa nimittäin Turkin Alanyassa. Ollaan täällä keikkareissulla, esiinnytään Heikin Baarissa vauhdikkaalla ja energisellä Henna&Sofia tanssishow’lla! Kyllä meidän kelpaa, lämpöä yli +30, ruoka on hyvää ja ihmiset iloisia!

Heikin Baari on meille ennestään tuttu, sillä olemme esiintyneet täällä aiemminkin. Eilen oli tän viikon ensimmäinen keikka ja ravintola täynnä! Huikea keikka ja mieletön yleisö!! Keikan jälkeen saatiin ruusuja yleisöltä kiitokseksi keikasta, kyllä mua on nyt viime aikoina hemmoteltu kukilla❤

Seuraavat keikat on huomenna tiistaina sekä torstaina, joten kannattaa ehdottomasti tulla Heikin Baariin jos satut lomailemaan Turkissa!!

(alla oleva rantahame Hersecret.fi)

Turkin Alanyassa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *