Iltalehden missi kuvaukset

Pari edellistä päivää meni antoisasti Miss EW 2018 voittajan ihanan Jenna Topparin seurassa.

Lähdin Jennan mukaan Helsinkiin Iltalehden kuvauksiin, sillä nämä olivat hänen ensimmäiset isot kuvaukset missitittelin kruunaamisen jälkeen ja halusin luonnollisesti olla suojattini tukena uusien asioiden äärellä. Aika tarkalleen kuukauden kuluttua saattaa näkyä tuttu kasvo Iltalehdessä;)

(Jennan upea luonnollinen kuvauslook Muru Ritalan käsialaa)

Jenna on kuvauksissa aina aivan mieletön. Hän on syntynyt kameran eteen. Mutta mikä parasta, hän sai puhua ajatuksistaan ja häntä kuunneltiin. Hän rohkaisee nuoria luopumaan raskaista meikeistä, irtoripsistä sekä hiustenpidennyksistä ja rohkaisee heitä luonnollisuuteen. Jenna sytyttää kiitollisuuskynttilöitä ja tekee unelmakarttoja ja on kiitollinen pienestäkin ja haluaa kannustaa ihmisiä hyvyyteen sekä positiivisuuteen. Nämä asiat eivät ole hänelle ulkoa opetettuja lauseita vaan tapa elää. Jenna ei pidä tämän päivän tosi tv-kulttuurista eikä tykkää lukea juoruja toisista ihmisistä, vaan haluaa mielummin lukea kirjoja ja tutustua ihmisiin oikeasti. Meillä on Jennan kanssa hyvin samankaltaiset ajatukset ja pari päivää tuntui menevän silmänräpäyksessä kun uppouduimme niin syvällisiin keskusteluihin. Ihmettelimme kummatkin miksi tämän päivän ihmiset haluavat katsella tv-ohjelmia, jotka ovat täynnä draamaa ja ilkeyttä, niissä vain petetään ja riidellään, miten ihmiset nauttivat sellaisen katselusta? Emme kumpikaan voi ymmärtää tällaista. Myös juorulehdet saisi meidän mielestä lopettaa ja tilalle tuoda hyvän tahtoisia kirjoituksia. Miksi ihmiset nauttivat niin kovasti lukiessaan toisten epäonnistumisista tai ongelmista?? Tuleeko ihmisille parempi mieli, kun he voivat tuntea vahingoiniloa toisille?

Itse olen ikäni kauneusalalla työskennelleenä huomannut kuinka sisäinen kauneus todellakin näkyy ulospäin. Jos ihminen ajattelee positiivisesti, näkee ympärillään kauniita asioita ja haluaa kaikille hyvää, sellainen ihminen hehkuu ulospäin. Kun taas ihminen joka on kiittämätön, kylmä ja näkee kaikki asiat ympärillään negatiivisessa valossa ja etsii muista vain virheitä, sellaisessa ihmisessä ei ole sisäistä hehkua, on vain pelkkä kuori. Tuodessani Miss EW kisan päivänvaloon, minulle oli itsestään selvää, että kisaan hakijoilta vaaditaan myös tuota aitoa positiivisuutta ja hyvyyttä, sillä mielestäni maailma tarvitsee sellaista todella paljon enemmän ja halusin sitä koko matkan ajan misseilleni myös painottaa, ja missikiertueella oli myös useampikin Mari Sarajärven/Coaching LAB:n hyvinvointi valmennus aiheista kiitollisuus ja positiivisuus. Itse olen vuosien saatossa oppinut näkemään ihmisen sisäisen kauneuden hyvinkin nopeasti.

Olin pakahtua ylpeydestä kun Jenna säteili kuvauksissa ja toi rohkeasti ajatuksiaan julki. Puhui myös omista heikkouksistaan muistuttaen, että kukaan ei ole täydellinen.

Toivon, että Jenna saa tuoda missivuotenaan paljon omia ajatuksiaan julki ja olla mahdollisimman paljon etenkin nuorten kanssa tekemisissä, sillä juuri hänen kaltaisiaan esikuvia tämän päivän nuoret kaipaavat. Haluamme Miss EW-kisan konseptilla tuoda vaihtoehtoja tämän päivän nuorten kauneusihanteisiin, joissa kaikki halutaan laittaa samaan muottiin. Kaikkia kannustetaan tänä päivänä meikkaamaan samanlailla ja hyvin vahvasti, hankkimaan irtoripset, hiustenpidennykset, kynnet, pigmentoinnit sekä näyttävän kaikkien toistensa kaltaisilta. Persoonalliset piirteet halutaan peittää, niitä hävetään ja luonnollisuutta vierastetaan. Se on todella surullista!

Olen iloinen, että Suomi on saanut esikuvan, joka kannustaa olemaan ylpeä juuri omana itsenään ja muistuttaa siitä tärkeimmästä; Sisäisestä kauneudesta ja sen tärkeydestä!!

Kaksi päivää ihan mielettömiä aitoja keskusteluja, pelkkää ylpeyttä ja vielä lopuksi Tampereelle Guru’s Kitcheniin nauttimaan ihan super hyvää ruokaa. Ihanaa positiivista energiaa loppuviikkoon ja olkaa ylpeitä juuri sellaisina millaisia olette💕

Iltalehden missi kuvaukset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *