Suoraan asiaan!

Pelaa kasinopelejä ilman tilin avaamista!

  • Talleta pankkitunnuksilla.
  • Kotiuta voitot parissa minuutissa takaisin pankkitilille.
  • Ei rekisteröitymistä, ei salasanoja, ei mainospostia.

Akkujen latausta synnyinseuduilla Pirasen luomutilalla


Tää kesä on ollut niin kiireinen, etten ole ehtinyt nauttia edes näistä Suomen ihanista helteistä ja auringosta. On ollut ihan mieletön missikesä, mielettömiä keikkoja ja kesällä aloitin myös ryhmäliikuntaohjaajana Elixialla. Yöunet on jäänyt viime aikoina kiireiden vuoksi ainoastaan muutamaan tuntiin joka yö ja kiireiden loppumetreillä alkoi jo rehellisesti sanottuna tuntua, että voimavarat on kortilla. Niinpä pohjoisen kiertueen ja Miss EW-finaalin jälkeinen neljän vuorokauden miniloma lasten kanssa tuli enemmän kuin tarpeeseen! Kroppa kyllä itse ilmoittaa kun on aika levätä ja nyt siihen löytyi myös aivan täydellinen paikka!!

Olen kotoisin Vammalasta (nykyinen Sastamala). Keväällä silmiini osui Facebookissa Pirasen luomutilan mainos. Kuvat ihanasta maalaistunnelmasta, lampaista, hevosista ja maaseudun rauhasta tekivät suuren vaikutuksen ja kun huomasin, että heillä on vuokrattavana mökki, päätin heti varata itselleni ja lapsille pienen irtioton maaseudun rauhaan omille synnyinseuduilleni. Ajoitus mökin vuokraamiseen oli mitä parhain, heti Miss EW-finaalin jälkeen.

Pirasen luomutila ja mökki sijaitsee Sastamalassa, aivan Pyhän Olavin Kirkon kupeessa. Sama kirkko, jossa minut on vauvana kastettu, joten pitihän kirkkoakin käydä katsomassa.

 

Olin toki ennen varausta nähnyt mökistä kuvia, mutta kun saavuimme lasteni kanssa mökille, jopa vaativista vaativin teinikin oli paikasta aivan haltioissaan!

Kaikille seuraajilleni on varmasti jo tullut selväksi kuinka rakastan maalaisromantiikkaa, vanhoja rakennuksia ja ihanaa entisajan tunnelmaa, mitä myös haluan Miss EW kilpailussakin tuoda esille. Mökki tarjosi juuri tuota kaikkea ja vielä enemmän. Ympäristö oli kuin suoraan suomifilmeistä. Ympärillään näki vanhoja rakennuksia, jonka entisajan tunnelman saattoi aistia. Lampaita ja hevosia oli aivan mökin pihapiirissä ja mökin ympärillä vallitsi täydellinen hiljaisuus ja rauha.

Olen nyt neljä vuorokautta vain huokaillut kuinka hyvää maaseudun rauha ihmissielulle tekee ja ihaillut kaikkea ympärilläni sekä katsellut lasten suunnatonta iloa kun he saavat päivittäin silittää ja suukotella lampaita, hevosia, hypätä aamulla heti herättyään peilikirkkaaseen tyyneen veteen, suppailla, käydä soutelemasssa, istua paljussa ja unohtaa pelikonsolit ja Netflixit. Niiden perään ei täällä olla edes kyselty!

En tiedä missä kohtaa kotimaan matkailu on päihittänyt ulkomaanmatkailun, mutta kyllä olen sitä mieltä, että kotimaassa on niin paljon ihania kohteita, jotka päihittää ulkomaan hotellien altailla makoilun, eikä mene aikaa pitkiin lentomatkoihin ja lentokentillä odotteluun.

Pirasen luomutilan mökki tarjoaa puitteet isommallekin porukalle, sillä mökissä on 12hengen majoitus sekä runsaasti lisävuode mahdollisuuksia. Vinkkinä; täydellinen paikka myös maalaisromantiikasta nauttiville hääpareille;) Tilava ruokailutila, sauna, palju sekä viereisessä rakennuksessa myös ihana savusauna tarjoaa täydelliset lomapuitteet järven rannalta.

Kotipihastani Tampereelta matkaan mökille meni ainoastaan 40minuuttia ja Sastamalan keskusta on mökistä aivan kävelymatkan päässä, mitä ei heti uskoisi, sillä tuntuu kuin mökki olisi kauempana asutuksista.

Tähän paikkaan mä todellakin rakastuin ja nuorimmainen kysyi monta kertaa voidaanko jäädä asumaan tänne! Tyttäreni otti parhaat ystävänsä mukaan, eivätkä hekään haluaisi huomenna lähteä kotiin täältä.

Jos siis kaipaat maaseudun rauhaa ja maalaisromantiikkaa, pientä irtiottoa arjen hälinästä ja omaa aikaa ja akkujen latausta,  tälle paikalle koko meidän perheeltä erittäin vahva suositus!! Vuokraemäntä ja -isäntä ovat erittäin ihanat, joilta voit kysyä mm. Seuraavista vapaista ajankohdista (www.pirasenluomutila.com).

Tänne me vielä halutaan palata. Mun synnyinseudulle nauttimaan tästä ihanasta maalaisromanttisesta tunnelmasta. Täällä Pirasen luomutilan mökillä sielu todellakin lepää.

Pirasen Luomutilan tuotteita myös saatavilla! Katsokaa nyt mikä ihana tunnelma näissä heidän tuotteissaankin❤

Akkujen latausta synnyinseuduilla Pirasen luomutilalla

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Talleta 1€ - saat 10€ pelirahaa!
Talleta 1€ - saat 10€ pelirahaa!