50 KIERRÄTYSVAPAATA
ILMAISKIERROSTA GEMIXIIN

  1. Siirry Otto Kasinolle.
  2. Talleta vähintään 10 euroa.
  3. Saat nyt 50 ilmaiskierrosta Gemixiin.

Ilmaiskierroksissa ei kierrätysvaatimusta!

Ilman meikkiä ja filttereitä

Tänään minulla oli jälleen kuukausittainen mikroneulaus Tampereen Kauneusateljesssa. Olen täällä blogissani kertonut ihonhoito projektistani, mikä aloitettiin viime syksynä. Kauneusateljén Kristan kanssa aloitettiin säännöllinen ihon mikroneulaus ja Kristan suosituksesta vaihdettiin kaikki kotihoitotuotteet Environ kosmetiikkasarjaan, jonka nuorentava vaikutus on A-vitamiinin ansioita!

Olemme tehneet hoitoa nyt säännöllisesti 4-6viikon välein ja ihoni on käynyt tässä välissä läpi myös rankan kisadieetin. Silti tulokset ovat huikeita! Tässä ihoni kuvattuna tänään heti hoidon jälkeen ilman meikkiä tai filtteriä! (Punoitus laskee jo muutamassa tunnissa, joten hoidon jälkeen voi liikkua ihmisten ilmoilla:)

 

Ensin ihoni puhdistettiin, neulauksen jälkeen iholleni imeytettiin Environ vitamiineja rentouttavan hieronnan aikana. Itse en käytä neulauksessa puudutusta, mutta senkin halutessaan saa. Uskon, että aika monelle tämä hoito olisi näiden helteiden jälkeen enemmän kuin tarpeen! Moni laiminlyö kesällä ihonhoidon.

Mikroneulaus on veitsetön vaihtoehto kun haluaa oikeasti tuloksia. Mikroneulaus lisää ihon omaa kollageenituotantoa ja yhdistettynä oikeaan kotihoitoon (Environin tuotteilla) saa aikaan näkyviä tuloksia. Syksyllä jo ensimmäisen neulauksen jälkeen huomasin tuloksia ja iho on hoidon jälkeen aina ihan super kuulas! Säännöllinen hoito ylläpitää tuloksia. Kotihoitotuotteilla taas huomasin tuloksia jo alle viikossa ja parin viikon säännöllisen käytön jälkeen koin sen tunteen mitä en ollut vielä itse kokenut kun joku hehkuttaa löytäneensä ”sen oikean” kosmetiikkatuotteen. Minulla oli laadukas ammattilaissarja jo ennestään käytössäni, joten ehdin ensin pelätä huomaanko edes eroa entiseen ihonhoito sarjaan! Mutta ihoni pintakuivuus loppui enkä kärsinyt ihoni kiristelystä edes talven kovimmilla pakkasilla! Eli voin todella suositella tätä tuotesarjaa. Tottakai vielä edellämainittujen lisäksi kiinnitän huomiota ravintoon, liikuntaan sekä unen määrään ja laatuun, koska kaikki vaikuttaa kaikkeen!

Viimeksi kuvauksissa kuvaajani hämmästeli ihoni hyvinvointia ja eräs ystäväni kysyi juuri mitä meikkivoidetta käytän kun tapasin hänet täysin meikittä. Hän ei meinannut uskoa etten ollut meikannut kun ihoni näytti niin kuulaalta.

Kauneusateljén sivuilta pääset seuraamaan kuukausittain vaihtuvia tarjouksia www.tampereenkauneusatelje.fi

 

 

Ilman meikkiä ja filttereitä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *