Talletuksen tuplaus +
120 ilmaiskierrosta

Cashmiolla on uusille pelaajille huipputarjous: 20-100€ talletus tuplataan + saat 120 ilmaiskierrosta!

  1. Avaa uusi pelitili Cashmiolle, niin saat heti 20 ilmaiskierrosta.
  2. Tee 20-100€ suuruinen talletus, niin saat tuplasti pelirahaa sekä 100 ilmaiskierrosta lisää.

Pelitilin avaamisesta saatavat 20 ilmaiskierrosta ovat ”Aloha! Cluster Pays”-peliin. Talletuksesta saatavat 100 ilmaiskierrosta annetaan ”Spinions Beach Party”-peliin.

Kesäkuvia

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon

Miss EW 2018 kisan finaali lähestyy! 28.7 valitaan Villilän Kartanolla Miss EW 2018!! Onhan kaikki varannut tuon lauantain jo vapaaksi ja nähdään siis finaalissa! Matka Hyrkäs on järjestänyt myös oman bussikuljetuksen Turusta Nakkilaan, joten matkan varrelta pääsee kätevästi finaaliin sekä takaisin!

Ensi tiistaina Miss EW 2018-finalistit kaappaavat Miss EW instagramin, joten kaikki pääsevät tutustumaan tähän upeaan kymmenikköön vielä kerran, kannattaa siis seurata meidän Instagramia! Eilen oli missipalaveria, jonka päätteeksi otettiin vähän kesäkuvia. Mieletön kesäsää hemmottelee nyt meitä Suomalaisia❤

Olen koko kesän saanut antaa mieletöntä palautetta mun ihanista misseistä❤ Mutta meidän ihanaan Miss EW-missiperheeseen kuuluu muitakin mielettömiä tyyppejä ja yksi heistä on meidän virallinen Miss EW-kuvaajamme Sanna Hellekoski (Mainosstudio SannaH.)

Sannan ammattitaito on ihan mieletöntä!! Sen lisäksi Sanna on osoittanut kuinka motivoitunut hän on työssään! Jopa suurimman surunsa keskellä hän tuli kiertueelle kuvaamaan ja viimeistään siinä sai todeta kuinka rautainen nainen Sanna on!

Edellä mainittujen lisäksi Sanna on yksi mielettömin tyyppi jonka tiedän ja olen niin kiitollinen, että olen saanut toteuttaa mulle niin tärkeää projektia alusta asti yhdessä niin mielettömän tyypin kanssa! Ja jatkoa on luvassa;)

Jos asut tai liikut Orivedellä ja mietit kuvaajaa, voin todellakin suositella Mainosstudio Sanna H:a❤

Kuvat Mainosstudio Sanna H.

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon

Kesäkuvia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Uutuus: 210 ilmaiskierrosta ilman talletusta!
Uutuus: 210 ilmaiskierrosta ilman talletusta!