Ota 500 ilmaiskierrosta

Uunituore JustSpin juhlii uskomattomalla tarjouksella!

  1. Avaa pelitili JustSpiniin.
  2. Talleta koodilla BONUS1 vähintään 25€ ja saat 500 ilmaiskierrosta + talletuksesi tuplataan.

Esimerkiksi 25€ talletus antaa sinulle 50€ pelirahaa + 500 ilmaiskierrosta Super Joker -peliin!

Her intuition was her favorite superpower

Olen täällä blogissa joskus hieman avannut kuinka minulla on lapsesta asti ollut kyky nähdä ja aistia asioita mitä muut eivät näe. Lapsena oma herkkyyteni pelotti ja jopa suututti minua, kunnes vasta aikuisiällä, muutama vuosi sitten oivalsin,  minkälainen rikkaus minulle on annettu ja nykyään pidän herkkyyttäni suurena lahjana.

Aihe on yhä tänäkin päivänä tabu, mikä ihmetyttää suuresti, sillä kun näistä puhutaan ääneen, huomataan kuinka yleisiä kokemukset ovat. Ihmiset näkevät paljon enneunia, saavat etiäisiä tulevista tapahtumista ja kohtaamisista ja moni ovat kokeneet yliluonnollisia asioita, mutta niistä ei uskalleta puhua ääneen.

Ennen minäkään en uskaltanut niistä puhua, kunnes vasta aikuisiällä aloin oivaltamaan, että meillä jokaisella on täällä oma polkumme kuljettavana, eikä kaikkien kuulukaan kulkea samaa polkua yrittäen mahtua samaan muottiin, vaan jokaiselle meille on annettu oma tie ja on rikkaus olla erilainen! Aloin kehittää omaa herkkyyttäni lisää. Kävin Reiki-1 ja Reikin-2 kurssin ja aloin raottaa omaa herkkyyslahjaani myös silloin tällöin täällä blogissani. Olen saanut paljon palautetta kohtalotovereiltani, kiitos niistä ja lisää palautetta ja teidän kokemuksia otan mielelläni vastaan❤

Viime vuonna tutustuin Reijo Välkkyseen, joka on toiminut itse energiaparantajana jo yli 20 vuotta. Hänellä on aivan huikeita kokemuksia matkan varrelta. Me päätimme rikkoa yhteiskuntamme tabua ja olemme kirjoittaneet kirjan omista kokemuksistamme! Kirja kuljettaa kuvineen minun henkiseen matkaani, omista henkisistä kokemuksistani lapsuudesta aina tähän päivään. Reijo puolestaan kertoo kirjassa energiaparantajan tiestään. Kirja julkaistaan vasta syksyllä, mutta ennakkovarauksia voi ja kannattaa jo tehdä lähettämällä minulle täällä blogini kautta sähköpostia tai laittamalla varauksen Facebookiin yksityisviestin.

Nyt se on sanottu ääneen. Ja syksyllä voitte lukea sen.

Ihanaa ja oikein rauhallista juhannuksen aikaa kaikille!✨✨

Kuvat Ismo Kyllönen, Marika Kiviharju sekä Kimmo Jaramo.

 

Her intuition was her favorite superpower

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *