Ota 500 ilmaiskierrosta

Uunituore JustSpin juhlii uskomattomalla tarjouksella!

  1. Avaa pelitili JustSpiniin.
  2. Talleta koodilla BONUS1 vähintään 25€ ja saat 500 ilmaiskierrosta + talletuksesi tuplataan.

Esimerkiksi 25€ talletus antaa sinulle 50€ pelirahaa + 500 ilmaiskierrosta Super Joker -peliin!

Ihonhoitoa

Kevät on ollut hyvin kiireistä ja stressaavaa aikaa. On ollut bikini fitness kisoja ja heti kisojen jälkeen missikisojen järjestelyä kun tuottamani Miss EW 2018 käynnistyi. Samaan aikaan olen opiskellut myös ryhmäliikuntaohjaajaksi, keikkaillut sekä pyörittänyt arkea lasteni kanssa. Iholle varmasti pahimmat viholliset ovat kisadieetti sekä stressi.

Siksi olen enemmän kuin kiitollinen kun viime vuonna löysin Tampereen Kauneusateljéen, jossa ihana Krista on hoitanut ihoani sekä vinkkasi Environ- ihonhoitotuotteista, jotka oikeasti lunastaa lupaukset. Krista on todella alan ammattilainen, varsinainen ihotaikuri ja osaa todella katsoa ihosi tarpeet.

Ihoni säilyi hyväkuntoisena läpi rankan kisadieetin ja kahdet peräkkäiset kisat oikeilla kotihoitotuotteilla sekä säännöllisellä mikroneulauksella. Ihonhoitoni salaisuus on siis säännöllinen mikroneulaus Tampereen Kauneusateljéssa 4-6 viikon välein sekä oikeat kotihoitotuotteet, joilla puhdistan ihoni huolella aina iltaisin ennen nukkumaanmenoa. Käytössäni on Environ puhdistusemulsio, kasvovesi, silmänympärysvoide sekä kosteusvoide. Environin teho perustuu A-vitamiineihin ja heidän tuotteitaan voi ostaa hyvin varustetuista hoitoloista (kuten Tampereen Kauneusateljé).

Työssäni ihon hyvinvointi on tärkeää, mutta uskon että työstään riippumatta jokainen nainen haluaa ihonsa voivan hyvin. Mikroneulaus on ollut itselleni avain hyvään ihoon ja huom! mikroneulausta suositellaan myös kesäisin. Environ ihonhoitotuotteet puolestaan kulkivat mukanani myös kisamatkoilla.

Alla oleva kuva tällä viikolla juuri neulauksen jälkeen. Ihon punoitus tasaantuu parissa tunnissa ja seuraavat päivät hoidosta iho suorastaan hehkuu❤

Ihonhoitoa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *