50 KIERRÄTYSVAPAATA
ILMAISKIERROSTA GEMIXIIN

  1. Siirry Otto Kasinolle.
  2. Talleta vähintään 10 euroa.
  3. Saat nyt 50 ilmaiskierrosta Gemixiin.

Ilmaiskierroksissa ei kierrätysvaatimusta!

Ylpeä missiemo❤️

Aloitin itse mallintyöt 14-vuotiaana ja aina siitä lähtien olen työskennellyt kauneus alalla. Ensimmäinen pidempiaikaisempi työnantajani alalta oli Miss Suomi 1990 Tiina Vierto (nykyinen Järvilehto).  Jo parikymppisenä tuomaroin Suomen Neito semifinaaleja ja siitä lähtien olen työskennellyt monien kauneuskilpailujen parissa. Olen tuomaroinut lukuisia eri missikisoja, esiintynyt ja juontanut kauneuskisoissa ja lopulta päädyin myös itse tuottamaan kauneuskilpailuja. Olen tuottanut Car Babe 2015 ja 2016 kisat. Car Babe kisaan minua kysyttiin tuottajaksi kun olin työskennellyt konseptin mallina useamman vuoden mm. heidän kalentereissaan.

Vuonna 2017 tuotin myös Varikkotyttö-kilpailun, joka minulta tilattiin ohjelmaksi Vauhin Festivaaleille.

Vuonna 2017 loin hieman uudenlaisen ja aivan oman missikisan; Miss EW-kilpailun, jossa etsitään luonnollista, eloweenamaisen kaunista missiä. Olin jo vuosia kaivannut Suomeen kauneuskilpailua, jossa vaaditaan luonnollisuutta. Kaipasin kauneuskilpailua, jossa kauneutta ei rakenneta. Miss EW on aito kauneuskilpailu, jossa etsitään missiä, joka on kaunis niin sisältä kuin ulkoa ja jolle ei ole tehty kauneuskirurgisia toimenpiteitä. Jopa hiustenpidennykset ovat kisassa kielletty. Halusin kilpailulla vaikuttaa myös tämän kauneusihanteisiin, ja toivon että ihmiset oppisivat arvostamaan enemmän luonnollisuutta. Naiskauneuden lisäksi halusin kilpailulla tuoda esiin myös Suomen upeaa luontoa sekä historiaa. Yhdistää kauniit asiat. Kilpailun saama suosio yllätti minut ja hakemuksia tuli jo ensimmäisenä vuonna satoja! Myös palaute on ollut todella positiivista ja on ollut ilo huomata, että tällaista missikisaa ovat muutkin kaivanneet! Tämän vuoden Miss EW kisa starttaa tämän kuun lopulla ja Miss EW 2018 finalistit julkistetaan kuun vaihteessa mediassa. Tästä vuodesta on tulossa huikea!! Miss EW 2018 finaali käydään 28.7.2018 Villilän Kartanossa Nakkilassa.

Kauneuskilpailut voivat toimia myös hyvänä ponnahduslautana. Tänään olemme saaneet seurata Miss Suomi semifinalistien julkistamista mediassa ja täytyy sanoa, että olen erittäin ylpeä missiemo! Miss Suomi 2018 semifinaalissa ovat mukana vuoden 2015 Car Babe kisan perintöprinsessa Alina Voronkova sekä Miss EW 2017 Karita Haapanen. Lisäksi he ovat molemmat Ilta-Sanomien lukijoiden suosikki äänestyksessä saaneet toiseksi ja kolmanneksi eniten ääniä.

Ylpeä missiemo täällä seuraa kuinka suojattini pärjäävät. Kovasti onnea matkaan molemmille upeille kaunottarille! Tiedän, että molemmilla tytöillä on mahdollisuus pärjätä vielä pitkälle!!

(Kuvat Antti Hämäläinen/Ilta-Sanomat. Mustavalkokuva Kimmo Jaramo. Kuvakollaasin kuvat Sanna Hellekoski sekä Facebook)

 

Ylpeä missiemo❤️

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *