Ota 500 ilmaiskierrosta

Uunituore JustSpin juhlii uskomattomalla tarjouksella!

  1. Avaa pelitili JustSpiniin.
  2. Talleta koodilla BONUS1 vähintään 25€ ja saat 500 ilmaiskierrosta + talletuksesi tuplataan.

Esimerkiksi 25€ talletus antaa sinulle 50€ pelirahaa + 500 ilmaiskierrosta Super Joker -peliin!

Maailman paras äitienpäivä❤️

Eilen vietettiin äitienpäivää ja päivä sai todella pysähtymään aitojen asioiden äärelle. Sitä ei arjen kiireessä aina muista kuinka kiitollinen sitä saa olla kun on siunattu kahdella maailman kultaisimmalla lapsella, jotka heti herättyään ryntäävät halaamaan ja suukottelemaan, kerromme toisillemme kuinka paljon rakastamme ja molemmat olivat nähneet vaivaa upeisiin itsetehtyihin lahjoihin. Jake 5v tykkäsi omasta äitienpäivälahjastaan niin paljon, että sovimme, että se on meidän yhteinen ja pidämme hänen tekemäänsä sydän korua aina vuorotellen : )

Eilen oli myös suuri päivä siksi, että oma lapsuuden perheeni kokoontui äitienpäivän kunniaksi juhlistamaan tuota päivää yhdessä. Ensimmäistä kertaa koko aikuisiällämme vietimme yhdessä perhejuhlaa. Lapseni saivat siis eilen paljon uusia ihania serkkuja ja varsinkin Jake oli uusista leikkikavereista aivan haltioissaan. Eilinen päivä oli kaikkien erossa vietettyjen vuosien jälkeen täynnä iloa, naurua ja kiitollisuutta kun saatiin kokea tuo päivä. Olen aina vain haaveillut eilisen kaltaisista päivistä..

Illalla vielä tyttäreni kanssa ihastelimme uimakoulussa kuinka taitavasti Jake jo osaa uida. Uimakoulun jälkeen lämmin kesäilta houkutti jäämään vielä ulos ja leikimme kaikki yhdessä Jaken suosikkileikkiä piilosta ja piha täyttyi naurustamme. Siinä seuratessani lasteni iloa tunsin vain valtavaa kiitollisuutta kun he ovat valinneet juuri minut äidikseen. Nuo kaksi maailman rakkainta ovat niin parasta mun elämässä ettei sanat edes riitä < 3 Tekisin heidän puolestaan mitä vain ja he onneksi myös tietävät sen.

Eilinen oli täynnä pelkkää naurua, iloa ja rakkautta ja oli kaiken kaikkiaan satumaisen kaunis päivä.

Maailman paras äitienpäiväni < 3

Maailman paras äitienpäivä❤️

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *