Suoraan asiaan!

Koska suomalainen haluaa mennä suoraan asiaan!

  • Koska haluan voittamani rahat käyttööni heti. Piste.
  • Koska haluan pelata, enkä kuulla megabonuksista ja ”lisäeduista”.
  • Koska henkilöllisyyden todistaminen sähkölaskulla on vaan naurettavaa.

Miniloma❤️

Joskus pieni irtiotto arjesta ihanien ystävien kanssa on enemmän kuin paikallaan. Minussa on vähän suorittajan vikaa ja oravan pyörästä on joskus vaikea hypätä. Mutta kylläpä pieni reissu rakkaiden ystävien kanssa voi tehdä hyvää! Tallinnaa, aurinkoa, shoppailua, paljon naurua, siitä oli pari edellistä päiväämme tehty! Nyt jaksaa taas arjen kiireet. Täytyy sanoa, että olet rikas kun sinulla on jotain mitä rahalla ei voi ostaa. Ystävät ovat kultaa < 3 < 3

Miniloma❤️

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Nappaa itsellesi jopa 55 ilmaiskierrosta!
Nappaa itsellesi jopa 55 ilmaiskierrosta!