Suoraan asiaan!

Pelaa kasinopelejä ilman tilin avaamista!

  • Talleta pankkitunnuksilla.
  • Kotiuta voitot parissa minuutissa takaisin pankkitilille.
  • Ei rekisteröitymistä, ei salasanoja, ei mainospostia.

Mitkä lisäravinteet itselläni on käytössä

Minulta usein kysytään lisäravinteista, joten ajattelin tehdä uusinta postauksen heille, jotka sitä ovat kovasti toivoneet. Pääsääntöisesti pyrin saamaan kaiken tarvittavan puhtaasta ruoasta, mutta treenin sekä oikean ruokavalion tukena käytän laadukkaita lisäravinteita jotka takaavat maksimaalisen kehityksen. Listasin lisäravinteet, jotka itselläni on tällähetkellä käytössä ja miksi. Kaikki tuotteet saatavilla Sportsnutrition myymälöistä sekä osoitteesta www.sportsnutrition.fi

OMEGA3:

Kalaöljyn rasvahapot ovat elintärkeitä keholle. Terveysvaikutukset tulevat kahdesta rasvahaposta, DHA ja EPA. Ne ovat pitkäketjuisia rasvahappoja joilla on osoitettu olevan useita terveyshyötyjä. Tukee lihaksia, aivoja ja henkistä hyvinvointia. Jos treenaat lujaa tai olet tiukalla ruokavaliolla, vähäinen omega-3 rasvahappojen saanti voi heikentää tavoitteisiin pääsemistä.

VITA MIX:

Takaamaan monipuolisen vitamiinien saannin. Sisältää 12 eri vitamiinia, 7 eri mineraalia

D-VITAMIINI:

elintärkeä vitamiini, joka edistää kalsiumin normaalia imeytymistä ja hyödyntämistä. Riittävä D-vitamiinin saanti on välttämätöntä luuston hyvinvoinnin kannalta. Ihmisessä on noin 1 kg kalsiumia, joka on luuston tärkein rakennusaine. Kalsiumia tarvitaan jatkuvasti luuston rakennusaineeksi ja sen imeytymishäiriö aiheuttaa luuston haurastumista. Riittävä D-vitamiinin saanti edistää veren normaalia kalsiumtasoa ja auttaa luita ja hampaita pysymään normaaleina.

MAGNESIUM:

Yksi kehon tärkeimmistä kivennäisaineista. Magnesium edistää lihasten ja hermoston normaalia toimintaa. Kisadieetillä auttaa lihaskramppeihin!

 

TEA BURNER:

Käytössä kuuriluonteisesti. Tehostaa rasvanpolton vaikutuksia.

PROTEIINILISÄ:

Proteiini on välttämätön lihasten rakennusaineeksi. Riittävä proteiinin saanti suojaa lihasmassaa laihdutuksen aikana. Proteiinia käsitellessään elimistösi kuluttaa runsaasti energiaa. Jos laihduttaja ei saa tarpeeksi proteiinia, keho alkaa käyttää lihaskudosta energiaksi ja lihasmassan osuus kehossa pienenee.

Monipuolinen proteiinilisä Force Pro Iso Whey on laadukas vähähiilihydraattinen hera-isolaatti korkealla proteiinipitoisuudella. (täysin gluteeniton ja sopii hyvin myös herkkävatsaisille vähäisen laktoosin johdosta.) Oma kestosuosikkini on Sportsnutritionin Pro Iso Whey ice coffee, suosittelen!!:)

BCAA:

Haaraketjuiset aminohapot (BCAA) ovat tärkeimpiä tekijöitä optimaalisten treenitulosten tavoittelussa. BCAA optimoi proteiinisynteesin, edistää lihasmassan kasvua ja varmistaa hyvän palautumisen. BCAA imeytyy helposti ja tuottaa nopeaa polttoainetta koviin suorituksiin.

GLUTAMIINI:

Lihas pysyy tehokkaana pidempään ja pystyy toipumaan rasituksesta nopeammin.​Glutamiini voikin auttaa toipumaan nopeammin rasituksesta ja jopa vammoista. Glutamiini voi auttaa polttamaan rasvaa ja tehostamaan aineenvaihduntaa.
Jopa pienet glutamiiniannokset suun kautta nautittuna voivat nostaa kasvuhormonin määrää kehossa jopa 400 % useamman tunnin ajaksi. Bcaa auttaa myös vatsan toiminnassa, mikä ennestään edesauttaa muiden ravinteiden imeytymistä.

LATAUSJUOMA ENERGY BOOGLE:

Tehonlisääjien tarkoitus on nimensä mukaisesti nostaa harjoittelun intensiteettiä ja tehoa antamalla energiaa ja latamaalla ”akkusi” täyteen ennen treeniä. Tehonlisääjillä on vireystilaan virkistävästi vaikuttava ominaisuus, mitä voidaan käyttää hyödyksi itsensä piiskaamiseen vielä hieman kovempiin suorituksiin. Tehonlisääjät lisäävät elimistön toimintaa nopeuttamalla aineenvaihduntaa, jonka ansiosta elimistö joko saa energiaa nopeammin ja myös poistaa maitohappoa sekä muita kuona-aineita tehokkaammin lihaksesta.

 

Mitkä lisäravinteet itselläni on käytössä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Uutuus: Jokaisesta voitosta ja tappiosta rahaa takaisin!
Uutuus: Jokaisesta voitosta ja tappiosta rahaa takaisin!