50 KIERRÄTYSVAPAATA
ILMAISKIERROSTA GEMIXIIN

  1. Siirry Otto Kasinolle.
  2. Talleta vähintään 10 euroa.
  3. Saat nyt 50 ilmaiskierrosta Gemixiin.

Ilmaiskierroksissa ei kierrätysvaatimusta!

Life is good

Tankkauspäivä tuli niin oikeaan aikaan. En edes muistanut miltä tuntui olla energinen, kun viimeiset viikot olen ollut dieetistä niin uupunut. Tänään tuntui jo lomalta kun aurinko paistoi ja sai syödä muutakin kuin kanaa ja munanvalkuaisia eikä ollut mihinkään kiire eikä ollut mitään aikatauluja tälle päivälle. Itselleni stressittömin kisamatka tähän mennessä, oli siis erittäin hyvä ajatus tulla hyvissä ajoin pari päivää ennen kisoja ja yhdistää kisat sekä pieni lomailu.

Olen käynyt useasti keikoilla Saksassa Dr.Albanin kanssa ja aloittanut jopa kahvin juonnin taannoisella keikkareissulla Saksassa😀 Mutta keikkamatkat ovat olleet vain hyvin nopeita pyrähdyksiä kentältä hotellille, hotellilta suoraan keikkapaikalle ja hotellilta suotaan kentälle. Nyt on ehtinyt hieman katsella ympärilleenkin☺ Täällä on jo ihan täysi kesä. Ulkona ihmiset liikkuu jo kesävaatteissa, lapset juoksentelee paljain varpain T-paitasillaan ja shortseissa ja joka puolella näkyy kukkien väriloistoa. Toisaalta ei ole kuitenkaan ihan niin kuuma mitä Italiassa viime kesänä kun voitin EM-kultaa. Silloinhan pyörryin kuumuuden ja nestehukan seurauksena juuri ennen lavalle menoa, joten siihen verrattuna tämä tuntuu lasten leikille😀 Olen ihaillut myös paikallisia erikoisia rakennuksia.

Tänään ajoissa nukkumaan ja huomenna pääpäivä!! Hirveästi ei kisojen jälkeen voi herkutella, sillä työt jatkuu kohti seuraavia kisoja jotka on viikon päästä. Sunnuntaina kotiinpaluu rakkaimpien luokse ja paluu takaisin sorvin ääreen❤ Huomenna tulee postauksia kisoista💪

 

Life is good

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *