Suoraan asiaan!

Pelaa kasinopelejä ilman tilin avaamista!

  • Talleta pankkitunnuksilla.
  • Kotiuta voitot parissa minuutissa takaisin pankkitilille.
  • Ei rekisteröitymistä, ei salasanoja, ei mainospostia.

Kunto ennen kisapäivää

Täällä ollaan kohteessa ja kisat lähenee.. Huomenna olis sitten pääpäivä. Tänään otetaan vielä iisisti ja VIHDOIN tankataan!! Sain syödä aamiaisella mm. puuroa ja banaanin mistä olin uneksinut jo kauan < 3 Mielestäni jokaisen tulisi koittaa kerran elämässään kisadieettiä, sillä tässä jos missä oppii arvostamaan ruokaa ja ruoan makuja. Tämän dieetin vedin alusta loppuun astetta kovemmin mitä tähänastiset edelliset dieetit. Noudatin tietenkin tälläkin kertaa valmentajani Tapani Valkosen ohjeita hyvin huolella, sillä Tape on osoittautunut huippuvalmentajaksi! Kiristin dieettiä pienillä viilauksilla kuten jättämällä kaikki makeutusaineet vielä aikaisemmin pois mitä yleensä, jätin hyvissä ajoin pois myös kaikki maitotuotteet, sillä aspartaami ja maitotuotteet voivat pehmentää kuntoa ja halusin nähdä saanko näillä pienillä muutoksilla aikaan vielä kireämmän kisakunnon. Huomenna nähdään onko edellämainituilla omaan kroppaani vaikutusta ja onko aiempaa tiukempi dieetti kannattanut. Löysin myös tällä dieetillä uuden tuttavuuden; omenaviinietikan. En ole edes tiennyt kuinka paljon terveysvaikutuksia omenaviinietikassa on!

Tässä vaiheessa kroppa on tiukasta dieetistä tyhjä, mutta tankkauspäivän tarkoitushan on, että tyhjät lihakset täytetään hiilihydraateilla ja illalla aletaan sitten poistamaan nesteitä eli lopetetaan nesteiden juominen kokonaan. Huomenna näkee sitten lopullisen kisakunnon, toivotaan että kaikki viimeistelyt menee nappiin!

Tänään saan tankattua myös energiaa ottaa kisamatkalta kuvia teille tänne, viimeiset viikot olen ollut niin pienillä kaloreilla, että energiaa ei ole jäänyt edes kuvien ottamiseen. Tänään aamiaisen jälkeen vireystaso nousi, oli kyllä ihana saada energiaa!

Terveisiä kaikille sinne koti-Suomeen❤

Kunto ennen kisapäivää

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Uutuus: Jokaisesta voitosta ja tappiosta rahaa takaisin!
Uutuus: Jokaisesta voitosta ja tappiosta rahaa takaisin!