TALLETA 10€ SAAT 30€
&
50 ILMAISKIERROSTA

  1. Avaa uusi pelitili Rizkille.
  2. Nappaa huikea 200% talletusbonus jopa 100€ asti.
  3. Saat myös 50 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ihonhoitoa

Viime vuoden syyskuussa aloitin ihoni täysi remontin. Päätin kokeilla iholleni veitsetöntä, mutta tehokasta vaihtoehtoa ja tutustuin eri vaihtoehtoihin, joista päädyin mikroneulaukseen. Halusin osaaviin ammattilaisen käsiin, joten varasin ajan Tampereen Kauneusateljésta Kristalta, joka on alansa huippu!

Krista näki heti ihoni tarpeet ja osasi tehdä hoitosuunnitelman, jolla saisimme varmasti tuloksia.

Samalla vaihdoin kaikki ihonhoitotuotteeni Environ kosmetiikkaan, jonka teho perustuu A-vitamiiniin, jota me Suomalaiset saamme aivan liian vähän. (Käytössäni on päivittäin Environ puhdistusemulsio, kasvovesi, silmänympärysvoide, seerumi sekä kosteusvoide and I just love it!!!)

Nyt puoli vuotta myöhemmin olen todella iloinen, että päädyin mikroneulaukseen sekä vaihtamaan jo ennestään hyvät kotihoitotuotteeni Environ ihonhoitotuotteisiin, sillä ihoni ei ole koskaan voinut näin hyvin❤ Mikroneulaus tai rullaus (hoidosta voi puhua kummin vain) on veitsetön vaihtoehto, joka lisää ihon omaa kollageenituotantoa, eli hoito sopii kaikille, jotka haluavat nuoremman ihon ja taistella ikääntymisen merkkejä vastaan;) Hoito parantaa myös ihon arpia eli sopii hyvin esim. aknesta kärsineelle iholle.

Rullia on myytävänä myös kotikäyttöön, mikä on toki hyvä lisä ihon kotihoitoon, mutta kannattaa muistaa, että ammattilaisen tekemä neulaus on huomattavasti tehokkaampi ja siihen saa tarvittaessa puudutuksen (Hoidon kestää myös ilman puudutusta).  Neulauksen jälkeen iholle imeytetään sopivat tehoaineet ihon tarpeen mukaan, jotka hoidon jälkeen imeytyvät syvälle ihoon. Mun iholle imeytettiin viimeksi runsaasti vitamiineja, mitä ihoni kaipasi:)

Hoidon jälkeisinä päivinä iholla on super kaunis hehku eikä ihoni tarvitse lainkaan meikkiä. Kisadieetillä hoitokertoja tiivistetään hiukan, joten käyn neulauksessa noin 4viikon välein, sillä kisadieetti rasittaa ihoa. Suosittelen rohkeasti testaamaan hoitoa, sillä kerrastakin on jo hyötyä, mutta parhaat tulokset saa ehdottomasti säännöllisesti tehtynä sarjahoitona. (Alla ihoni kuvattuna nyt viikonloppuna muutama päivä hoidon jälkeen)

Kauneusateljeen sivuilta löydät kuukausittain vaihtuvat tarjoukset (alla tämän kuun tarjoukset). Jos epäröit mikä hoito sopii juuri sinulle, anna Kristan arvioida ihosi tarpeet, sillä hän osaa varmasti suositella hoitoa, jolla saat juuri sinun ihollesi parhaat tulokset! (Heiltä saa myös lahjakortit, jos ehkä mietit jollekin lahjaa jolla ihan varmasti haluat ilahduttaa!)

Ihonhoitoa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *