Ota 500 ilmaiskierrosta

Uunituore JustSpin juhlii uskomattomalla tarjouksella!

  1. Avaa pelitili JustSpiniin.
  2. Talleta koodilla BONUS1 vähintään 25€ ja saat 500 ilmaiskierrosta + talletuksesi tuplataan.

Esimerkiksi 25€ talletus antaa sinulle 50€ pelirahaa + 500 ilmaiskierrosta Super Joker -peliin!

Mitä mun jääkaapista löytyy?

Päätin toteuttaa lukijoiden toivepostauksen. Mitä mun jääkaapista löytyy?

Mun jääkaapin sisällöstä joku saattaisi huomata, että taloudessa asuu fitness urheilija. Jääkaapistani löytyy IHAN AINA mm. nämä seuraavat;  kanaa, kanamunia, maitorahkaa, ananasta, salaattiaineksia, parsakaalia. Yleensä kaapissa on myös seuraavien päivien lounaat valmiina rasiassa.

Jääkaapissa on aina myös ananaspaloja. Ne sopii rahkan lisukkeeksi tai ihan sellaisenaan, sillä ananas toimii myös makeannälkään naposteltavaksi. Ananaspalat ja rahka on kätevä välipala napata kaapista myös kiireessä mukaan.


Tällä dieetillä olen ottanut taas aamupuuron seuraksi kevyen mansikkakeiton, mihin vuosia sitten kyllästyin, mutta nyt se taas maistuu herkulliselta.

Näin dieetillä käytän kahvin kanssa vähäkalorista mantelimaitoa, mutta offilla käytän itsekin punaista maitoa, jota meillä lapsetkin juovat. Kevyet ja rasvattoman maidot on niin käsiteltyjä, että pyrin käyttämään pääosin edellämainittuja. Jääkaapissa on myös aina yhden kalorin mehua vierasvaraksi, sillä kaikki perheessämme juovat janoonsa vettä.

(Kuvissa alla arjesta napattuja esimerkki aterioitani. Panostan usein ruokailuhetkiin tuomalla tunnelmaa kukilla ja kynttilöillä)

Viime kisadieetillä opettelin juomaan kahvia ja nykyään en aamuisin enää käynnisty ilman. Iltaisin juon etenkin näin kisadieetillä runsaasti vihreää teetä.

Käytän usein kanan, riisin ja parsakaalin kanssa lusikallisen taco kastiketta (no sugar added!) tai turkkilaista laktoositonta jogurttia tuomaan ruokaan herkullinen maku.

Olen saanut joskus kyselyitä syötänkö lapsilleni vain fitness ruokaa, mutta valmistan heille aivan normaalia kotiruokaa ja vaikka itse en syö punaista lihaa, sitä on aina tarjolla lapsilleni ja etenkin pojastani olen huomannut, että hänellä on ihan miehen ruokahalu ja hän kaipaa aitoa lihaa:D Kaapissamme on siis aina myös ruokia mihin en itse koske, mutta jotka ovat lasteni herkkua, kuten karjalanpiirakoita ja lauantaimakkaraa (poikani suurinta herkkua) tai muuta lihaa. Mutta molemmat lapseni pitävät myös useasta fitness ruoastani ja pitävät kovasti myös salaatista, vihanneksista sekä hedelmistä. Koko perheen suosikiksi on kasvanut myös bataatti:)

Lisäksi jääkaapissa on aina leipomistarvikkeet (hiiva, margariini tai ruokaöljy) sillä tykkäämme leipoa yhdessä lasten kanssa ja vaikka en itse syö pullia tai kakkuja, leivomme usein pakkaseen vierasvaraksi ja etenkin poikani Jake rakastaa vastaleivottua pullaa sekä mokkapaloja mitä yhdessä juuri toissapäivänä ystävänpäivän kunniaksi leivoimme:) Toiset ihmettelevät kuinka voin dieetillä leipoa, mutta mulle se ei koskaan ole ollut ongelma. Varmaan juuri siksi etten ole koskaan ollut mikään pullahiiri:) Itselleni on kuitenkin äitinä tärkeää, että kotona tuoksuu vastaleivottu pulla säännöllisesti.

Ruoan valmistuksessa paistamiseen käytän aina kookosölyä.

On syytä muistaa, että vatsalihakset tehdään keittiössä. Vaikka treenaisit kuinka paljon, et saa toivottuja tuloksia jos ruokavalio on pielessä. Toisaalta myös pelkällä ruokavaliolla voit saada huikeita tuloksia.

Lisäksi oikean ruokavalion ja treenin tueksi käytössäni on Sportsnutritionin laadukkaat lisäravinteet takaamassa parhaimmat tulokset.

 

 

Mitä mun jääkaapista löytyy?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *