Suoraan asiaan!

Pelaa kasinopelejä ilman tilin avaamista!

  • Talleta pankkitunnuksilla.
  • Kotiuta voitot parissa minuutissa takaisin pankkitilille.
  • Ei rekisteröitymistä, ei salasanoja, ei mainospostia.

Nykyaikaa

Olenko ainoa, joka on pistänyt merkille, kuinka monesti tapaat päivittäin ihmisiä, jotka kulkevat katse visusti kengän kärjissään, ettei heidän vain tarvitsisi tervehtiä ympärillä olevia ihmisiä. Vaikka tapaisit heitä useinkin ja vaikka he olisivat jopa asiakaspalvelutyössä! Onkohan tämän päivän virtuaalimaailma aiheuttanut sen, että tervehtiminen on tänä päivänä monille lähes sama kuin esiintyisi festareiden päälavalla.

Tai sitten tämä toinen tämän päivän ilmiö, johon etenkin sosiaalisessa mediassa törmää, jos ei päivittäin niin ainakin viikottain. Jos tämän päivän ihmiset auttavat esim. vanhuksia tietä ylittäessä, antavat paikkansa bussissa, auttavat kaatuneen rouvan maasta ylös, tarjoavat laukkujen kantoapua tai avaavat vanhuksille ovet, siitä tehdään tänä päivänä sosiaalisessa mediassa sankariteko.

Minun mielestäni on täysin itsestäänselvää, että katsotaan silmiin ja tervehditään tai toimitaan edellä mainituin tavoin ihan joka päiväisessä arjessa. Huomioidaan toiset, autetaan apua tarvitsevia ja kunnioitetaan kanssaihmisiä. Eikä siksi, että näin toimimalla tuntisi tehneensä sankariteon ja pääsee kalastamaan tykkäyksiä. Vaan siksi, että niin luonnollisesti kuuluu toimia.

Tässäkin pätee se kuuluisa sääntö, kohtele muita kuin toivoisit itseäsi kohdeltavan<3

Nykyaikaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Uutuus: Jokaisesta voitosta ja tappiosta rahaa takaisin!
Uutuus: Jokaisesta voitosta ja tappiosta rahaa takaisin!