50 KIERRÄTYSVAPAATA
ILMAISKIERROSTA GEMIXIIN

  1. Siirry Otto Kasinolle.
  2. Talleta vähintään 10 euroa.
  3. Saat nyt 50 ilmaiskierrosta Gemixiin.

Ilmaiskierroksissa ei kierrätysvaatimusta!

Ihoni ennen ja nyt

Viime syksynä havahduin huomatessani, että ihoni ei voinut kovin hyvin. Hyvin nukutun yönkin jälkeen ihoni näytti väsyneeltä ja elottomalta. Oliko se mikään ihme? Monta rankkaa kisadieettiä takana, stressi ja ehkä myös äitiys (lasten kanssa valvottuja öitä ja sairastelukierteitä jne.) näkyivät ihollani. Mikään kotihoito ja ihmenaamiot ei enää tepsinyt ja ymmärsin, että nyt tarvitaan jotain tehokasta hoitoa.

Tampereen Kauneusateljésta olin kuullut pelkkää hyvää, joten päätin varata heiltä ajan mikroneulaukseen. Mikroneulaus on veitsetön vaihtoehto, jolla saadaan ihon kollageenituotanto lisääntymään. Sillä sanotaan olevan paljon positiivisia vaikutuksia ja siksi päätin sitä itsekin kokeilla. Kauneusateljén ihana Krista osasi heti katsoa ihoni tarpeet ja tarttui heti tuumasta toimeen ja hän on tehnyt iholleni suorastaan taikoja!

Ensimmäisen hoidon jälkeen vaihdoin myös kertaheitolla kaikki kotihoitotuotteet Environ-tuotesarjaan. Vaikka käytössäni oli aikaisemminkin hyvä kotihoitosarja, päätin silti ihan mielenkiinnosta kokeilla Environia. Olin kuullut paljon ko. ihonhoito sarjasta, jonka teho perustuu A-vitamiiniin (jota me Suomalaiset tiettävästi saadaan aivan liian vähän). Monet työkseen esiintyvätkin suosittelevat Environia (yhtenä esimerkkinä esim. Minttu Räikkönen).

Krista suositteli minulle Mikroneulausta sarjahoitona ja hyvää kotihoitoa Environin tuotteilla. Päätin luottaa Kristan sanaan kun hän lupasi, että tulen kyllä huomaamaan muutoksen.

Aloittaessani mikroneulaus sarjahoidot, ihoni oli väsynyt, eloton ja myös hieman epäpuhdas sekä pintakuiva. Ensimmäisellä hoitokerralla jo saatiin aikaan tuloksia, mutta jos haluaa PYSYVIÄ tuloksia, suosittelen mikroneulausta ehdottomasti sarjahoitona. Minulle on tehty neulaus nyt viiden viikon välein ja kohta alkavalla kisadieetilläni hoitovälejä hieman tiivistetään, sillä kisadieetti on aina kova koettelemus iholle.  Nyt viiden hoitokerran jälkeen (tehtiin maitohappohoito sekä mikroneulaus) en enää tunnistaisi ihoani samaksi mikä se oli ennen hoitoja. Olen ikäni kärsinyt ihon pintakuivuudesta, mutta nyt (jopa talvella, joka ollut aina pahinta aikaa iholleni) ihoni on voinut hyvin eikä sitä kiristele. Epäpuhtaudet ovat vähentyneet ja mikä parasta, ihoni on herännyt eloon ja se jopa hehkuu!

Arkisin voi nyt hyvillä mielin liikkua myös meikittä, sillä ihoni voi niin hyvin. Mikroneulaus sekä Environ cosmetics ovat tulleet elämääni ehdottomasti jäädäkseen. Jos ihosi kaipaa mitä tahansa apua, suosittelen varaamaan ajan Tampereen Kauneusateljésta Kristalle, hän arvioi tilanteen ja tekee varmasti hoitosuunnitelman, jolla saa oikeasti aikaan tuloksia. Iho on kuitenkin etenkin meille naisille hyvin tärkeä pitää kunnossa. Me haluamme näyttää hyvältä myös ilman meikkiä ja mitä paremmin iho voi, sitä paremmalta myös meikki siinä näyttää!

Ihonhoito on vähän sama kuin salilla käyminen. Jos käyt kerran urheilemassa, koet kyllä sen hyvät vaikutukset, mutta saadaksesi aikaan pysyviä tuloksia, vaatii säännöllistä urheilua ja vaatii myös sitä, että hoidat itseäsi liikunnan ulkopuolisenkin ajan.

Voit varata ajan tai seurata kuukausittain vaihtuvia tarjouksia täältä www.tampereenkauneusatelje.fi

Ihoni ennen ja nyt

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *