Talletuksen tuplaus +
120 ilmaiskierrosta

Cashmiolla on uusille pelaajille huipputarjous: 20-100€ talletus tuplataan + saat 120 ilmaiskierrosta!

  1. Avaa uusi pelitili Cashmiolle, niin saat heti 20 ilmaiskierrosta.
  2. Tee 20-100€ suuruinen talletus, niin saat tuplasti pelirahaa sekä 100 ilmaiskierrosta lisää.

Pelitilin avaamisesta saatavat 20 ilmaiskierrosta ovat ”Aloha! Cluster Pays”-peliin. Talletuksesta saatavat 100 ilmaiskierrosta annetaan ”Spinions Beach Party”-peliin.

Tunnelmia suosikki ravintolastani

Nyt eletään pikkujoulu aikaa. Kuntosaleilla saa treenata jo kaikessa rauhassa kun kansa keskittyy juhlimiseen ja juhlista toipumiseen. Itse en ole kova juhlimaan, sillä inhoan humalaa ja sen jälkeistä oloa. Haluan tuntea oloni energiseksi kun aamuisin herään ja urheilla päivittäin, siksi omat pikkujouluni olenkin halunnut viettää ihanien ihmisten kanssa hyvässä seurassa hyvän ruoan ja viinilasin kera. Niinpä mun pikkujouluja voi juhlia vaikka näin keskellä viikkoa:D

Tänään kävin nauttimassa pikkujoulu tunnelmista Tampereella suosikki ravintolassani Guru’s Kitchenissä ihanan yhteistyökumppanini kanssa. Hyvä ruoka, ihana seura ja lasi viiniä. Parasta.

Guru’s Kitcheniä ei turhaan kehuta eikä se tälläkään kertaa pettänyt. Ruoka oli aivan taivaallisen hyvää ja tiedän jo nyt, että seuraavalla kisadieetilläni tulen haaveilemaan näistä herkuista unissanikin<3 Ravintoloissa kiinnitän huomiota myös asiakaspalveluun ja täällä sekin saa multa täydet pisteet. Jos mietit minne seuraavaksi suuntaat ulkona syömään tai mietit ravintola lahjakorttia jollekin lahjaksi, niin vahva suositus multa tälle!

Tunnelmia suosikki ravintolastani

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Nappaa 10€ talletuksella huimat 200 ilmaiskierrosta
Nappaa 10€ talletuksella huimat 200 ilmaiskierrosta