Talletuksen tuplaus +
120 ilmaiskierrosta

Cashmiolla on uusille pelaajille huipputarjous: 20-100€ talletus tuplataan + saat 120 ilmaiskierrosta!

  1. Avaa uusi pelitili Cashmiolle, niin saat heti 20 ilmaiskierrosta.
  2. Tee 20-100€ suuruinen talletus, niin saat tuplasti pelirahaa sekä 100 ilmaiskierrosta lisää.

Pelitilin avaamisesta saatavat 20 ilmaiskierrosta ovat ”Aloha! Cluster Pays”-peliin. Talletuksesta saatavat 100 ilmaiskierrosta annetaan ”Spinions Beach Party”-peliin.

Keski-ikäisen naisen piinaama

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon

Eilen osui silmääni otsikot, joissa kerrottiin Maisa Torpan joutuneen keski-ikäisen naisen piinaamaksi ja kerrottiin, että nettihäirikkö oli tunnistettu rallipiireissä. Tiesin heti, että kyseessä on sama keski-ikäinen nainen, jonka piinaamaksi olen itsekin joutunut.

Koko 2,5vuoden seurustelusuhteeni aikana erään rallikuskin kanssa, tuo sama, iältään 42v. nainen yritti sabotoida suhdettamme kaikilla mahdollisilla tavoilla ja lopulta keskittyi lähinnä minun haukkumiseen. Hänen toimintansa oli erittäin ala-arvoista ja hänen vihapostinsa olivat todella järkyttävää luettavaa ja niitä lukiessa tiesi heti, ettei ole terve ihminen niiden vihapostien takana. Terve, hyvinvoiva ihminen ei toimi niin, eikä kirjoita mitään sellaista.

Tämä nainen kirjoitteli anonyymisti nimimerkkien takaa, mutta lopulta hänet pystyttiin tunnistamaan hänen jäätyään hieman nololla tavalla kiinni ja se sairas pitkään jatkunut kiusaaminen onneksi loppui.

En lopulta puuttunut koko asiaan, sillä Maisan tavoin tunsin lähinnä sääliä tätä ihmistä kohtaan.

Juttelimme asiasta myös Maisan kanssa ja kävi ilmi, että emme ole suinkaan ainoat, joita tämä keski-ikäinen nainen on piinannut. Toivomme vain Maisan kanssa, että tämä nainen vihdoin lopettaisi ihmisten kiusaamisen. Se ääretön viha mitä tuo ihminen kantaa sisällään itselleen täysin ventovieraita ihmisiä kohtaan on todella surullista ja pistää väkisin miettimään, miksi jollakin ihmisellä on niin paha olla, että näkee kaiken sen vaivan oksentaa pahaa oloaan muiden päälle? Mikä ajaa ihmisen noin alas?Mielenterveysongelmiin tulisi puuttua ja uskonkin, että tämän naisen perhe sekä läheiset tiedostavat tämän ihmisen ongelmat. Rallipiirit on Suomessa hyvin pienet ja siellä varmasti tiedetään kenestä keski-ikäisestä naisesta on kyse. Toivoisin tämän naisen lähipiiriä ohjaamaan tätä hakemaan itselleen ammattiapua.

Kuva Marika Kiviharju

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon

Keski-ikäisen naisen piinaama

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Uutuus: 210 ilmaiskierrosta ilman talletusta!
Uutuus: 210 ilmaiskierrosta ilman talletusta!