Talletuksen tuplaus +
120 ilmaiskierrosta

Cashmiolla on uusille pelaajille huipputarjous: 20-100€ talletus tuplataan + saat 120 ilmaiskierrosta!

  1. Avaa uusi pelitili Cashmiolle, niin saat heti 20 ilmaiskierrosta.
  2. Tee 20-100€ suuruinen talletus, niin saat tuplasti pelirahaa sekä 100 ilmaiskierrosta lisää.

Pelitilin avaamisesta saatavat 20 ilmaiskierrosta ovat ”Aloha! Cluster Pays”-peliin. Talletuksesta saatavat 100 ilmaiskierrosta annetaan ”Spinions Beach Party”-peliin.

Anna lahjaksi hyvä iho<3

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon

Viime viikolla oli jälleen vuorossa ihonhoitoa ihanaisen Kristan käsissä ja täytyy sanoa, että odotan nykyään aina tuota Mikroneulausta kun lapsi odottaisi joulua, sillä tuosta kyseistä hoitomuodosta olen saanut ihoni elottomuuteen sekä muihin pieniin iho-ongelmiini vihdoin apua. Aloitin alkusyksystä käymään säännöllisessä mikroneulauksessa, jonka lisäksi vaihdoin samalla koko repertuaarini kotihoitotuotteita laadukkaaseen Environ tuotesarjaan, enkä ole enää mitään muuta ihonhoitosarjaa käyttänytkään. Näiden edellämainittujen yhteisvaikutuksesta ihoni on herännyt eloon ja alkanut hehkumaan! Olemme saaneet tosi hyviä tuloksia aikaan jo ensimmäisestä hoitokerrasta lähtien. Suosittelen kuitenkin sarjahoitoa, sillä tulokset paranevat aina hoitokertojen edetessä. Ihonhoito on vähän kuin salilla treenaaminen, yksikin kerta tekee hyvää ja vaikuttaa vielä seuraavatkin päivät, mutta säännöllinen treeni tuo aikaan pysyvät tulokset jotka huomataan:)

Viime viikolla minulle tehtiin rullaus ja maitohappo imeytys-hoito Environ DF-laitteella ja ihoni kiitti jälleen kerran omalla hyvinvoinniltaan sekä hehkulla<3

 Esiinnyn työkseni ja aloitettuani säännöllisen neulauksen, olen huomannut, että on huomattavasti miellyttävämpi meikata kun iho voi hyvin. Meikki näyttää luonnollisesti paremmalta hyvin hoidetulla iholla ja ihoni pintakuivuus, josta olen aina kärsinyt, on pysynyt nyt kokonaan poissa.

Näin joulun alla koitan antaa joululahjavinkkejä blogini lukijoille sekä seuraajilleni, sillä etenkin miehille voi tuottaa päänvaivaa mitä rakkaimmalleen ostaisi. Mikroneulaus tai lahjakortti Tampereen Kauneusateljéhen olisi varmasti monen äidin, vaimon, tyttöystävän, siskon tai työkaverin toivelahja. Samalla annat rakkaallesi aikaa itsensä hemmotteluun, aikaa hieman rentoutua sekä laadukasta ihonhoitoa, jota jokainen nainen kaipaa. Tällainen lahja ilahduttaa saajaansa monin kerroin, sillä ihanan hoidon jälkeen tulokset näkyvät pitkään. Myös laadukkaat tuotelahjat kertovat sen, että oikeasti haluat panostaa rakkaimpaasi.

 

 

 

Kaneusateljén sivuilta löydät kuukausittain vaihtuvat tarjoukset, jotka kannattaa hyödyntää. Mm. tämä ihan mieletön lahjakorttitarjous kannattaa hyödyntää joko itselle tai pukinkonttiin!
Ostamalla 120€ lahjakortin maksat vain 100€ tai 60€ lahjakortin maksat vain 50€. Tämä ja paljon muita tarjouksia löydät osoitteesta www.tampereenkauneusatelje.fi

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon

Anna lahjaksi hyvä iho<3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Uutuus: 210 ilmaiskierrosta ilman talletusta!
Uutuus: 210 ilmaiskierrosta ilman talletusta!