Ota 500 ilmaiskierrosta

Uunituore JustSpin juhlii uskomattomalla tarjouksella!

  1. Avaa pelitili JustSpiniin.
  2. Talleta koodilla BONUS1 vähintään 25€ ja saat 500 ilmaiskierrosta + talletuksesi tuplataan.

Esimerkiksi 25€ talletus antaa sinulle 50€ pelirahaa + 500 ilmaiskierrosta Super Joker -peliin!

Minä ennen ja nyt

Tuli vastaan lapsuus- ja nuoruus kuviani ja päätin viihdyttää ennen ja jälkeen kuvillani teitäkin:D Tunnistaisitko? : D

Paljon on tämä tyttö muuttunut, mutta suurin osa muutoksista on tapahtunut sisäisesti. En tunnistaisi tuota mainosmallina poseeraavaa nuorta naisen alkua enää samaksi ihmiseksi jos hänen kanssaan nyt juttelisin. Nyt olisi niin monta neuvoa, jotka tuolle tytölle olisin halunnut sanoa, jotta monelta vastatuulelta olisi vältytty.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Olin jo pienenä kova hymyilemään. Onneksi se piirre on jäänyt, sillä hymyn haluan aina säilyttää.

Yksi luonteenpiirre minulla on kuitenkin aina ollut ja se on ajan myötä vain vahvistunut ja se on päättäväisyys. Jos päätän jotain, se päätös myös pitää (ainakin siihen asti kunnes päätän toisin:D). Minulle joku erehtyi nuorena toistuvasti sanomaan, että sitten kun sinä saat lapsia, et enää jaksa urheilla etkä pitää itsestäsi huolta. Mietin mielessäni kuka niin määrää ja päätin, että kohdallani niin ei käy.   Intohimoni urheiluun on vain kasvanut ja toivon, että saan kehittyä fitness lajin parissa vielä pitkään<3

Olen kiitollinen, että olen saanut tehdä asioita joista nautin. Moniin isoihin projekteihin olen päätynyt mukaan ikään kuin sattumalta. Nuorena haaveilin salaa mallin töistä ja mallin urani alkoikin lopulta vahingossa kun pariinkin kertaan kuvaaja pysäytti minut kadulla ja kerran eräs Miss Suomi kisoista tunnettuksi tullut missi nappasi hihasta kahvilassa ja hänen kauttaan päädyin moniin kiinnityksiin.

Olin myös unelmoinut taustatanssijan työstä suurilla festarilavoilla ja olenkin päässyt toteuttamaan unelmiani monen tunnetun ysäri artistin taustalla. Olen mm. kiertänyt Eurooppaa Dr.Albanin ja tämän turvamiesten kanssa ja esiintynyt ulkomailla niillä suurimmilla areenoilla mistä moni artisti vain haaveilee. Kiertueita on kiva muistella sitten kiikkustuolissa:) Tällähetkellä saan työskennellä mm. liikunnan parissa, mikä on aina ollut intohimoni. Tunnen olevani siunattu kun saan tehdä monipuolisesti asioita mistä todella nautin.

Olin jo lapsena kovin itsepäinen härkä. Se piirre on edelleen sekä vahvuus, että heikkous.  Itsepäisen luonteeni ansiosta olen menettänyt asioita, mutta ennenkaikkea myös saavuttanut, enkä sitä piirrettä itsestäni vaihtaisi pois. Monta asiaa tekisin silti nyt toisin ja kuuntelisin omaa intuitiotani paljon paljon enemmän. Toisaalta, jos en olisi kohdannut omia karikkojani ja kipukynnyksiäni, olisinko nyt se kuka tänä päivänä olen?

Ehkä onkin hyvä, että tuo sinisilmäinen, kaikesta aina ensin hyvää uskova kohtasi omat vastatuulensa ja elämän tuomat haasteet, sillä varmasti juuri ne ovat muokanneet ja kasvattaneet hänestä juuri sellaisen, millainen hän tänä päivänä on. Ja tänä päivänä hän on kaikkine heikkouksineen ja vahvuuksineen ylpeä siitä, että on juuri sellainen kuin on!

Minä ennen ja nyt

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *