50 KIERRÄTYSVAPAATA
ILMAISKIERROSTA GEMIXIIN

  1. Siirry Otto Kasinolle.
  2. Talleta vähintään 10 euroa.
  3. Saat nyt 50 ilmaiskierrosta Gemixiin.

Ilmaiskierroksissa ei kierrätysvaatimusta!

Suuri huoli läsnä

Haluan lähettää kiitokset ja ruusut ansaitusti Taysin allergia-ja astmapolille, jossa poikani terveys on otettu todella vakavasti ja häntä on perusteellisesti tutkittu, ymmärtäen vielä äidinkin huoli pojasta.

Poikani on kärsinyt toistuvista kurkunpääntulehduksista (laryngiitti), jotka puhkeavat pienelle lapselle varoittamatta yleensä keskellä yötä, minkä seurauksena hänen henkensä ei kulje. On jouduttu kiidättämään häntä sairaalaan sekä kutsumaan ambulanssia kotiin keskellä yötä. Kohtaus on pahimmillaan niin hurja, etten haluaisi kenenkään joutuvan näkemään lastansa siinä tilassa. Kohtauksen mentyä ohi poikani kärsii aina usean päivän ajan pahoista astmaoireista, nämä kulkevat hänellä tiiviisti aina käsi kädessä.

Kohtaus ei ole vaaraton ja niiden toistuminen on aiheuttanut valtavaa huolta ja pelko on nykyään kokoajan läsnä. Nykyään nukun öisin hieman koiran unta ja herään kuuntelemaan hengittääkö poikani. Nytkin kirjoitan tätä blogia keskellä yötä, kun poikani yskäisyt hetki sitten herätti ja säikäytti minut enkä saanut enää unta kun aloin vaistomaisesti kuunnella jatkuuko ne.

Eilen Taysin allergia-ja astmapolilla, jossa pojalleni tehdään tällä hetkellä perusteellisia tutkimuksia, määrättiin meille kotiin adrenaliini piikki, mikä hätätapauksessa isketään pojan reiteen jos raju kohtaus iskee, eikä poika saa henkeä ja hoidon saapuminen kestää.
Mielenkiintoista onkin se, että aiemmin syksyllä kysyin eräältä poikaani hoitaneelta lääkäriltä juurikin tuota kyseistä adrenaliinipiikkiä kotiin hätätilanteita varten, niin minulle vastattiin vain hyvin tylysti ja jopa hieman vihaisesti, ettei sellaisia ole olemassakaan!!
Ja nyt allergioihin sekä astmaan erikoistunut lääkäri määräsi, että teille kotiin ehdottomasti sellainen!!

Minulle opastettiin huolellisesti lääkkeen käyttö, joka onnistuu varmasti hieman hätääntyneenäkin. Sillä hätähän siinä tulee kun lapsi joutuu sellaiseen tilaan ettei saa henkeä. Toki kokemuksen myötä lapseltani osaan oman hätäni siinä hetkessä peittää, sillä lapsi on pyrittävä pitämään omalla toiminnallaan mahdollisimman rauhallisena. Lääkkkeen saa iskettyä kätevästi vaikka farkkujen läpi, eli apu on todella nopea. Kohtaus on todella pelottavaa niin lapselle itselleen kuin aikuiselle, eikä sitä ymmärrä ellei ole sitä itse joutunut kokemaan.

Nyt kun tietää, että on ensiapua lähellä, voin olla hieman rauhallisemmin mielin ja voin opetella taas nukkumaan yöni rauhassa.

Mutta lääkärillä, joka tuollaisessa tilanteessa antaa täysin väärää tietoa ja vielä tapa millä hän väärää informaatiota asiakkaille antaa, on kyllä nyt peiliin katsomisen paikka! Olisiko aika kerrata koulukirjoja, kun jotain on tainnut mennä ohi. Ja harjoitella sitä asiakaspalvelua jota työssään tarvitsee.

Ja Taysin allergia-ja astmapolin lääkärille sekä hoitajalle sylillinen ruusuja ammattitaidosta sekä upeasta asiakaspalvelusta. Potilaat eivät heillä ole liukuhihnalla vaihtuvia numeroita vaan yksilöitä, joiden parhaaksi he haluavat tehdä kaikkensa. Suuri arvostus heille. On suuri helpotus kun poikani on nyt hyvissä käsissä❤️

Suuri huoli läsnä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *