50 KIERRÄTYSVAPAATA
ILMAISKIERROSTA GEMIXIIN

  1. Siirry Otto Kasinolle.
  2. Talleta vähintään 10 euroa.
  3. Saat nyt 50 ilmaiskierrosta Gemixiin.

Ilmaiskierroksissa ei kierrätysvaatimusta!

Siivooja; arjen luksusta✨


Jokainen äitihän tietää sen tunteen kun koti on vihdoin siivottu ja puunattu viimeisen päälle ja ajattelet sytyttää kynttilät palamaan ja tyytyväisenä istahtaa sohvalle nauttimaan  lempisarjaasi tv:stä raskaan päivän päätteeksi, kun jo kynttilöitä sytyttäessäsi se sotku, siivo ja kaaos on kuin taikasauvan iskusta taas silmiesi edessä! Se tapahtuu tornadon tavoin ja kerta toisensa jälkeen voit aina uudelleen ja uudelleen todeta, ettei koti ole vielä milloinkaan ollut NÄIN sekainen! Mutta lapsesi osaavat aina yllättää;D He tekevät sen aina vain nopeammin ja perusteellisemmin. Et ehdi edes kissaa sanoa kun saat aloittaa kaiken taas alusta.

Pyykit ei pesemällä lopu ja maidot kaatuu aina pöydälle, leivät tippuu voi puoli lattiaan päin juuri sille vaalealle matolle ja oksennustauti iskee lapseesi juuri siivouspäivän jälkeisenä yönä kun olet juuri vaihtanut puhtaat petivaatteet. Kun olet juuri pessyt kotisi kaikki lasipinnat ja peilit, perheenjäsenesi käyvät kukin vuorollaan ennätysajassa taas ikuistamassa kädenjälkensä niihin ja kun olet juuri mopannut lattiat, on ulkona mitä todennäköisimmin alkaneet kurakelit ja ennen kun ehdit edes reagoida, lapsesi ryntäävät ovesta sisään kuraisilla kengillään juuri kun lasket moppia vasta käsistäsi. Vuosien saatossa ei muutu kuin kuraisten kenkien koko aina vain isompaan kokoon ja vaikka kengät olisi lopulta nroa 47, sinä olet kuitenkin aina todennäköisesti se, joka ne jäljet joutuu siivoamaan! Todennäköisesti kukaan muu ei edes huomaa niitä, muu perheesi kun on saanut ilmeisesti synnyinlahjanaan näkymättömät lasit, jotka suodattavat kaikenlaisen epäjärjestyksen ja lian hyvin tehokkaasti pois sarveiskalvolta, kun taas sinulle on naisena ja äitinä luotu suorastaan röntgen katse, joka erottaa pienimmänkin pölyhiukkasen asuinalueesi säteellä ja joskus jopa sen yli. Tuo aisti on yhtä terävä kuin kuuloaisti, minkä vuoksi et enää edes muista mitä tarkoittaa hyvin levännyt- kun havahdut aina jopa keskellä yötä lastesi pienimpäänkin liikahdukseen ja ulkoa kuuluviin rasahduksiin. Perheellesi ei ole suotu edes neljäsosaa tuosta äitien kuuloaistista. Vaikka kuinka heille sanot, kehoitat, pyydät, käsket ja huudat, he eivät sinua kuule, etenkin jos asiasi liittyy heidän sotkuihinsa tai niiden siivoamiseen, vaan joudut keräämään ja korjaamaan heidän jälkensä ja viemään lopulta ne roskatkin ihan itse! Samaan aikaan kun pyyhit vasta kurajälkiä lattiasta, perheen pienimmäisen se kaikista pienin lelu on hukassa ja löytyy vasta viimeisestä mahdollisesta laatikosta, jotka on kaadettu ja levitetty nätisti ja jälleen hyvin tehokkaasti ympäriinsä. Yöllä vessassa käynnit tuntuu aina sille kun olisit mukana Duudsoneissa kun pimeässä kävelet legoihin.

Kuulostaako tutulta? Koti on loputon työmaa ja varmasti jokainen äiti voi samaistua siihen tunteeseen, että välillä haaveilee siitä, että saisi tulla valmiiksi siivottuun kotiin. Itse aloin haaveilla ajatuksesta niin paljon, että ryhdyin tuumasta toimeen ja googletin Tampereen alueen siivousfirmat. Harkittuani ensin pitkään voinko minä, siivousneurootikko antaa kotini puhtaudesta vastuuta kenellekään muulle.. Lopulta vaivihkaa kolkuttelevan hermoromahduksen ansiosta rohkaistuin ja löysin Koti Puhtaaksi Oy:n, joka on Tamperelainen perheyritys. Palautteet heistä vakuuttivat minut ja tilasin heidät kotiini siivoamaan!

Se tunne kun tiedät, että kotiin palatessa sinua ei odotakaan se loputon määrä tekemättömiä kotitöitä (Tältäkö miehistä siis aina tuntuu??;P) vaan sinulla on koko ilta aikaa perheellesi sekä itsellesi! Sanoinkuvaamaton ja ehdottomasti kokeilemisen arvoinen tunne!!

Jos kaipaat ansaittua hemmottelua itsellesi ja enemmän aikaa perheellesi, suosittelen LÄMPIMÄSTI!! Oma siivooja on todellakin arjen luksusta! Edes silloin tällöin. Ja miehet huom! Siivooja on ehkä jokaisen naisen/äidin unelma lahja!!

www.kotipuhtaaksi.fi on mun arjen pelastus!

Siivooja; arjen luksusta✨

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *