50 KIERRÄTYSVAPAATA
ILMAISKIERROSTA GEMIXIIN

  1. Siirry Otto Kasinolle.
  2. Talleta vähintään 10 euroa.
  3. Saat nyt 50 ilmaiskierrosta Gemixiin.

Ilmaiskierroksissa ei kierrätysvaatimusta!

Miten pilata naapurisopu?

Yksi ehkä tehokkain tapa pilata naapurisopu on kirjeenvaihto.

Jos olet jonkun naapuri ja sinua ärsyttää naapurissasi jokin asia, on mielestäni toimivin tapa marssia soittamaan suoraan naapurin ovikelloa ja rehdisti kasvotusten kertoa mikä asia sinua mahdollisesti häiritsee. Saatat saada rupattelun ohessa myös kupposen kuumaa ja vastaleivottua pullaakin.

Ehkä puolestaan kaikista moukkamaisin (ja varmin tapa tuhota naapurisopu) on lappujen kirjoittaminen ja niiden lähettely naapurille vaivihkaa; sujauttaa postiluukusta tai jättää kirjelappuja auton tuulilasiin.

Jos sinua häiritsee esim. naapurisi tapa parkkeerata autonsa 3cm väärään suuntaan, ajankäyttöäsikin säästäen suosittelen käyttämään sen ajan mikä yhden kirjeen kirjoittamiseen menee, ottamaan pari askelta naapurisi ovelle ja huikkaamaan naapurille asiasta reilusti kasvotusten. Siinä naapurukset voisivat yhdessä iloisesti tuumin todeta, että autoa voisi tosiaan siirtää sen 3cm ja toivottaa mukavat illan jatkot ja iloisesti moikata taas kun seuraavan kerran törmäävät:)

Mutta selkärangattomat negatiivis sävytteiset lippulappuset todennäköisesti aiheuttavat meissä Suomalaisissa vain vastareaktion ja voikin olla, että seuraavassa kirjeessäsi pitää kehoittaa naapuriaan siirtämään autoaan 4cm..

Naapurisopu kunniaan:D

Peace&Love❤️

Miten pilata naapurisopu?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *