50 KIERRÄTYSVAPAATA
ILMAISKIERROSTA GEMIXIIN

  1. Siirry Otto Kasinolle.
  2. Talleta vähintään 10 euroa.
  3. Saat nyt 50 ilmaiskierrosta Gemixiin.

Ilmaiskierroksissa ei kierrätysvaatimusta!

Syysloma<3


On monia tapoja hemmotella itseään ja yksi parhaista on kun saa koko päivän pyhittää liikunnalle. Eilen mulla oli just sellainen päivä!
Aloitin päivän infrapunapyöräilyllä (30min polkeminen vastaa 30km juoksulenkkiä!). Päivällä kävelylenkki raittiissa syysilmassa ja venyttelyä laiturin nokalla. Illalla menin vielä salille.

Tänään hyvin ja pitkään levätyn yön jälkeen käyn tekemässä porrastreenin nilkkapainojen kanssa ja kunnon aamiaisen jälkeen menen vielä salille pitkän kaavan mukaan. Pitkän kaavan treenin teen aina kun siihen vain koittaa tilaisuus; normaalia pidemmät alkulämmittelyt, normaalitreenin päätteeksi teen kunnon vatsalihastreenin, jonka jälkeen venyttelen puoli tuntia ja lopuksi menen vielä puoleksi tunniksi infrapunasaunaan.
Kyllä kroppa ja mieli kiittää😌

Jos säkin haluat löytää tällaisen motivaation liikuntaan, hanki Bikinibody by Henna Peltonen valmennus (vielä tämän viikon tarjoushintaan!) Löydät tilausohjeet hennapeltonen.metropoli.net tai Bikinibody by Henna Peltonen Facebook sivuilta! Tai tykkäämällä vain Bikinibody by Henna Peltonen-sivusta saat erilaisia treeni-sekä ruokavaliovinkkejä, mitä pikkuhiljaa siellä alan jakamaan! Tulossa myös bootcamp-tapahtumia, jotka takaavat osallistujille motivaation kohti terveellisempiä  elämäntapoja!

Eilen posti toi juuri sopivasti taas Sportsnutritionin paketin, jota aina innolla odotan, kyllä treenit taas kulkee ja tulosta syntyy! (Valmennuksen tilaajille kaikki Sportsnutritionin tuotteet -20% alennuksella!)

Lapset tulevat illalla pieneltä syyslomareissulta. Nyt on äiti hyvin treenannut eli energiaa täynnä!:) Loppuviikko mennäänkin lasten ehdoilla:)

Ihanaa ja energistä syyslomaa kaikille!

Syysloma<3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *