Ota 500 ilmaiskierrosta

Uunituore JustSpin juhlii uskomattomalla tarjouksella!

  1. Avaa pelitili JustSpiniin.
  2. Talleta koodilla BONUS1 vähintään 25€ ja saat 500 ilmaiskierrosta + talletuksesi tuplataan.

Esimerkiksi 25€ talletus antaa sinulle 50€ pelirahaa + 500 ilmaiskierrosta Super Joker -peliin!

Äiti&tytär laatuaikaa<3

Päätimme tyttäreni kanssa viettää hieman äiti&tytär laatuaikaa. Tyttäreni täyttää vuoden lopussa 15-vuotta. Hän pääsi tänä kesänä ripille ja koska hän on yläasteen viimeisellä luokalla ja hän on itsekin aktiivinen urheilija, kaikki hänen vapaa-aikansa menee opiskeluun sekä urheiluun. Jos hänellä sattuu olemaan vapaa-aikaa, sen hän luonnollisesti viettää yleensä ystäviensä kanssa. Eli hyvin tyypillinen teini-ikäinen:D Viimeistään viime vuosina olen oppinut nauttimaan jokaisesta hetkestä lasteni kanssa, sillä olen ymmärtänyt sen tosiasian, että nämä ovat pieniä vain sen pienen hetken ja yhtäkkiä huomaatkin, että teidän täytyy sopia yhteinen aikanne kalenterista!

Lisäksi perheemme 5-vuotias Jake pitää huolen, ettei tyttöjen juttuja ole enää liikaa:D Eilen päätimme kuitenkin tyttäreni kanssa viettää pitkästä aikaa äiti&tytär laatuaikaa ihan vain kahdestaan. Ensin shoppailtiin, kierrettiin kaikki vaatekaupat läpi, käytiin syömässä ja siitä suuntasimmekin rentoutumaan kohti Hämeenlinnaa Aulangon Kylpylään.

Ulkona oli ihan täydellinen sää juuri tällaiselle päivälle, pääsimme syksyn pimeyttä ja vesisadetta pakoon! Rentouduimme höyrysaunassa, testasimme suolasaunaa ja nautittiin poreammeessa kiireettömyydestä ja juteltiin kaikesta maan ja taivaan välillä.

Kotona arki lasten kanssa hyvin helposti alkaa toistaa sitä samaa kaavaa ja vaikka me aikuiset olemme läsnä, ei me välttämättä aina kuitenkaan olla läsnä. Kun sitten välillä poistuu kotoa ihan vaikka vain tällaisen pienen matkan päähän ja todella ottaa sitä yhteistä aikaa, ei työt, lukemattomat sähköpostit, loputtomat kotiaskareet, ruoan laitot, pyykinpesut, harrastukset, iPadit ja pelit eikä se hektinen arki ja velvollisuudet ole silloin teidän yhteisen ajan esteenä, vaan saatte myös ihan rehellistä aikaa toisillenne ja sitä tärkeää läsnäoloa. Välillä aikuisilta unohtuu, että yhtä lailla kuin meillä aikuisilla, on lapsillammekin varmasti stressiä. Opiskelut, harrastukset, tulevat opiskelupaikat, tulevaisuuden suunnitelmat, ihmissuhteet ja muut kuormittavat myös heitä. Tänä päivänä lapsilta ja nuorilta vaaditaan todella paljon, ihan kuin meiltä aikuisiltakin ja helposti unohdamme, että emme me aikuiset ole ainoita, joilla voi olla stressiä. Välillä on siis hyvä hemmotella heitäkin ihan muuten vain arjen keskellä ja irroittaa myös heitä ihan vain extempore siitä oravanpyörästä. Osoittaa heille, että yhdessä vietetty aika on äärimmäisen tärkeää<3

Mennyt viikko on ollut todella rankka. On ollut valvottuja öitä ja suurta huolta. Kunnon yöunet teki siis hyvää ja aamulla oli ihana herätä pitkästä aikaa hyvin levätyn yön jälkeen ja nauttia yhdessä kiireetön aamiainen.

Siinä aamiaisella mietin, milloin minun pienestä vauvasta oikein oli kasvanut nuori nainen. Tuntuu kuin siitä olisi vain hetki kun kylpyläreissut vietettiin pelkästään liukumäissä, nyt nautitaan poreammeessa ja saunoissa. Viihdytään samoissa vaatekaupoissa ja arvostetaan hyvää ruokaa. Kotimatkalla yhdessä tuumin päätimme pysähtyä vielä Ikeaan, koska sisustus on molempien intohimo<3 Tällä reissulla totesimme myös kuinka tytär oli kasvanut äitinsä ohi!! Onnistunut kylpyläreissu Aulangon viihtyisässä kylpylässä ja päätös, että tätä pitää tehdä useammin!

Kotiin palattuamme juhlittiin vielä kertaalleen poikani 5-vuotis syntymäpäiviä lasten sisäleikkimaailmassa. Hän oli juhlansa totisesti ansainnut!

Molempien lasten ilo on paras tunne mitä maailmassa on! Tällaiset päivät tekee arjesta juhlan<3

 

 

Äiti&tytär laatuaikaa<3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *