Missien illanviettoa<3


Täytyy sanoa, että olo on todella väsynyt mutta onnellinen. Viikonloppuna kruunattiin historian ensimmäinen Miss EW 2017 Jämsänkosken Ilveslinnalla. (Katso finaalin tunnelmat sekä voittokuvat edellinen postaus.)

Halusin kilpailun ohella tuoda esiin myös Suomen tunnelmallista historiaa, mikä sopii mielestäni hyvin tähän aitoon Suomi-neito teemaan ja koska jatkoa on ehdottomasti luvassa, voin paljastaa sen verran, että ensi vuonna tutustutaan jälleen johonkin toiseen historialliseen paikkaan, mikä ei välttämättä ole monelle entuudestaan tuttu:) Koska myös Suomen kesä ja luonto kuuluvat tähän Eloweena Suomi-neito teemaan, olemme kuvanneet Miss EW 2017 matkamme aikana missien promokuvat upeissa kesämaisemissa.

Oli siis hyvin luonnollista viedä missit illanviettoon rentoutumaan luonnon äärelle finaalia edeltävänä päivänä. Pääsimme jälleen omalla bussikuljetuksella (Kiitos Janne Hyrkäs) Kievarin Rantapirtille. Siellä paikan isäntä Timo otti meidät lämpimästi vastaan, kertoi hauskoja tarinoita ja meille oli järjestetty Rantapirtillä hauskaa ohjelmaa. Missit pääsivät mm. kokeilemaan miltä tuntuu olla astronautti, pääsivät kanoottiajelulle sekä sup lautailemaan, osa tytöistä pulahti järveen uimaan, osa ulkoporeammeeseen, lisäksi grillasimme ja pääsimme tutustumaan husky-suloisuuksiin.

Ihan mahtavaa illanviettoa ja yhdessäoloa ennen jännittävää finaalipäivää! Kiitos Kievarin Rantapirtille upeasta päivästä<3

Ennen Rantapirtille tuloa missit pyörähtivät paikallisessa Kosken Kolinat-tapahtumassa esittäytymässä ja kävimme kurkistamassa myös paikallisen Wanhan Makasiinin.

Lisää kuvia ikimuistoisesta Finaaliviikonlopusta Miss EW Facebookista! Tykkää sivusta niin pysyt menossa mukana:)

Kuvat Mainosstudio Sanna H. sekä missien oma albumi.

Missien illanviettoa<3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *