Suoraan asiaan!

Koska suomalainen haluaa mennä suoraan asiaan!

  • Koska haluan voittamani rahat käyttööni heti. Piste.
  • Koska haluan pelata, enkä kuulla megabonuksista ja ”lisäeduista”.
  • Koska henkilöllisyyden todistaminen sähkölaskulla on vaan naurettavaa.

Miss EW-finaalin parissa:)

Tänään vietettiin päivä Jämsänkoskella Ilveslinnalla ja valmisteltiin viikonlopun Miss EW-finaalia. Päivä piti sisällään suunnittelua, palavereja, lehtihaastatteluja jne.
Finaaliviikonlopusta on tulossa upea, jota innolla jo odotan!

Aivan Ilveslinnan kupeessa on kahvila Wanha Makasiini, joka toimii kesäkahvilana sekä juhlapaikkana erilaisiin tilaisuuksiin kuten esim. häihin yms. Kävimme tänään Wanhassa Makasiinissa kahvilla ja päätin ottaa paikasta kuvia myös teille. Mikä upea entisajan tunnelma sekä tuoksu, kannattaa ehdottomasti poiketa kahvittelemassa<3

Finaali tosiaan lähestyy! Lauantaina kannattaa tulla paikan päälle seuraamaan jännittävää finaalia. Paikalla mm. upeat finalistit, artistivieras Riku Torkkeli, upea Riitta Väisänen sekä allekirjoittanut. Aito kauneuskilpailu, jossa koet entisajan tunnelmaa. Muista käydä äänestämässä omaa suosikkiasi Iltalehden sivuilta, linkin löydät Miss EW 2017-Facebook sivuilta! Nähdään viikonloppuna Ilveslinnalla!!:)

 

Miss EW-finaalin parissa:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Nappaa itsellesi jopa 55 ilmaiskierrosta!
Nappaa itsellesi jopa 55 ilmaiskierrosta!