Suoraan asiaan!

Koska suomalainen haluaa mennä suoraan asiaan!

  • Koska haluan voittamani rahat käyttööni heti. Piste.
  • Koska haluan pelata, enkä kuulla megabonuksista ja ”lisäeduista”.
  • Koska henkilöllisyyden todistaminen sähkölaskulla on vaan naurettavaa.

Palanderin Kartano

Miss Eloweena kiertueella oli mielettömän upeat puitteet kaikinpuolin ja reissulle jää ikiajoiksi paikka sydämeen. Suuren vaikutuksen teki myös Palanderin upea Kartano. Kartano on kertakaikkiaan todella mieletön niin sisältä kuin ulkoa ja sen historia sekä tarinat tekivät minuun, sekä koko tiimiimme lähtemättömän vaikutuksen. Paikka sopi täydellisesti juuri Miss Eloweena kilpailun ympärille. Myös kartanon isäntäväkeen oli ilo tutustua. Toivon, että pääsen nauttimaan noista upeista maisemista joku päivä vielä uudestaan ja suosittelen paikkaa lämpimästi muillekin<3

Palanderin Kartano

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Uutuus: Jokaisesta voitosta ja tappiosta rahaa takaisin!
Uutuus: Jokaisesta voitosta ja tappiosta rahaa takaisin!