Unohtumaton Miss Eloweena kiertue


Palasimme juuri Tallinnasta missikiertueelta, joka on yksi elämäni ikimuistoisimmista reissuista. Olen niin ylpeä tästä upeasta finaalikymmeniköstä ja mikä taustatiimi minulla tässä onkaan! Sanat ei vaan riitä kuinka kiitollinen olen näistä kaikista upeista ihmisistä, jotka olen elämääni tämän Miss Eloweena kilpailun myötä saanut<3 Upeat finalistimme, pysykää aina tuollaisina<3 ja luottokuvaajamme Mainosstudio Sanna H olet timantti<3

Kiitos kiertueestamme kuuluu ennen kaikkea Janne Hyrkäkselle, joka oli järjestänyt kaiken enemmän kuin viimeisen päälle! Janne olet tosielämän supersankari<3

Lämpimät kiitokset myös Tunika.fi, Xpertconsult, Marecap, Niinatar, Studio Divino, Glitter, meikkaaja&kampaaja Iitu Kettunen ja Minna Vänttinen, Kalle ja Riina Palander. Kiitos koko upealle tiimille yhteistyöstä ja mukanaolosta. Tämä tunne kun sanat ei riitä<3

Finaali käydään 29.7 Jämsänkosken Ilveslinnassa ja tytöt esiintyvät Jämsän markkinoilla perjantaina 28.9. Pääsponsorina toimii Deal Henkilöstöratkaisut Oy. Tulossa upea finaaliviikonloppu, tervetuloa paikanpäälle seuraamaan kilpailua!

Eilen alkoi myös kauan odotettu yleisöäänestys! Iltalehden netissä pääset äänestämään omaa suosikkiasi, joten käyhän antamassa oma äänesi suosikillesi! Käy tykkäämässä myös Miss EW sivuista Facebookissa ja näin pysyt varmasti menossa mukana!! Siellä myös paljon kiertuekuvia ja lisää tulossa!

Kuvien asut Tunika.fi

Kuvat Mainosstudio Sanna H sekä finalistien kotialbumit


Unohtumaton Miss Eloweena kiertue

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *