50 KIERRÄTYSVAPAATA
ILMAISKIERROSTA GEMIXIIN

  1. Siirry Otto Kasinolle.
  2. Talleta vähintään 10 euroa.
  3. Saat nyt 50 ilmaiskierrosta Gemixiin.

Ilmaiskierroksissa ei kierrätysvaatimusta!

Miss EW-2017 finaali käynnistyi!!

IMG_7789Huhhuh! Huikea fiilis!

Olen vuosia haaveillut kauneuskilpailusta, jossa tuodaan esiin asioita joita itse suuresti ihailen; luonnollisen kauniita eloweenatyttöjä, Suomen upeaa luontoa sekä pala Suomen historiaa. Odotin pitkään milloin joku järjestäisi juurikin tällaisen kisan, jossa nämä kaikki edellämainitut yhdistyisivät ja pääsisivät oikeutetusti esiin. Tänä päivänä on paljon kauneuskilpailuja, joissa monessa pätee sääntö, että enemmän on parempi. Niinpä huoli tämän päivän nuorten ulkonäköpaineista on kasvanut. Kaipaus luonnollisuudesta alkoi pikkuhiljaa vain kasvaa. Lisäksi on kovin sääli kun nykyään kaikki vanha puretaan ja tilalle rakennetaan kokoajan uutta. Itse kun ihailen suuresti kaikkea vanhaa, etenkin vanhat rakennukset ja heinäladot puhuttelee minua! Jonkun erittäin vanhan rakennuksen tai ladon näkeminen herättää minussa suuria tunteita sekä kunnioitusta. Niistä voi todella aistia elettyä elämää ja sitä entisajan tunnelmaa. Välillä jopa koen, että olen syntynyt ihan väärälle vuosisadalle:D Lisäksi Suomen kesä, Suomen luonto sekä maalaismaisema on vaan jotain todella postikorttimaisen upeaa.

Kun sellaista kisaa ei alkanut kuulua, jossa kaikki edellämainitut yhdistyisivät, päätin tuottaa sellaisen itse!

Alkoi huolellinen suunnittelu. Ja eilen se vihdoin koitti! Mediassa julkistettiin satojen hakemusten joukosta finaalikymmenikköön tiensä raivanneet upeat finalistit. En voisi olla ylpeämpi tästä äärettömän upeasta finaalikymmeniköstä<3

Käy kurkkaamassa Iltalehden, Metropolin sekä Hymyn nettiuutiset tai käy Miss EW:n Facebook sivuilla, niin näet ketkä upeat kaunottaret raivasivat lopulta tiensä finaaliin! Myöhemmin pääset myös äänestämään omaa suosikkiasi, joten pysy kuulolla;) Tulossa myös missikiertue sekä kuvausmatka Tallinnaan, jossa tytöt pääsevät esiintymään muotinäytöksissä sekä heidät kuvataan Palanderin upealla kartanolla. Kiertueella on myös missien koulutusta sekä opastusta. Voittajahan tulee toimimaan esikuvana etenkin nuorille ja tulee mm. kiertämään kouluissa ja kannustamassa nuoria olemaan rohkeasti oma itsensä.

Kilpailu huipentuu 28-29.7 järjestettävään finaaliviikonloppuun, kun tytöt mm. esiintyvät Jämsänkosken markkinoilla ja itse finaali käydään Jämsänkosken Ilveslinnassa. Kilpailun saaman suosion vuoksi onkin jo selvää, että Miss EW-tulee saamaan jatkoa, ja voinkin jo sen verran paljastaa, että tulevina vuosina kilpailuun etsitään aina eri vuosina tapahtumapaikaksi Suomen kansalta hieman unohduksiin jäänyt uusi historiallinen linna tai kartano sekä teemaan sopivia kuvauspaikkoja (varteenotettavista paikoista saa myös vinkata!) On valtavan mielenkiintoista tutustua ja tuoda esiin näitä historiallisten linnojen tai kartanoiden huimia tarinoita sekä historiaa. Se eletty elämä ja entisajan tunnelma on todella käsinkosketeltavaa! On upeaa, että sain käynnistää tämän kisan juuri tänä vuonna kun Suomi täyttää sata vuotta. Miss EW-kilpailu toteutetaan alusta loppuun vanhoja perinteitä sekä kauneusihanteita kunnioittaen.

Kiitos kaikille palautteesta, jota on tullut jo tässä ajassa todella runsaasti! Vastaanotto on ollut huikea. On upeaa huomata, että muutkin kuin minä ovat kaivanneet takaisin aivan niitä perinteisiä asioita. Kilpailun tasoa on myös kovasti kehuttu, mutta tuliko se jollekin yllätyksenä, meillähän on Suomi täynnä upeita luomukaunottaria!:) Tytöille voi lähettää myös terveisiä jos oma suosikki on jo löytynyt! Terveiset, kannustus ja tsemppi menee perille, laittakaahan tytöille postia tulemaan niin välitän eteenpäin:)

On palkitsevaa kun monen vuoden unelma toteutuu ja sitä on toteuttamassa maailman paras tiimi<3

Toivottavasti tulette nauttimaan koko tästä tulevasta Miss EW-matkastamme ja että kilpailun myötä ripaus aitoa Suomifilmien tunnelmaa välittyisi sinne koteihinkin<3

Kuvat Mainosstudio Sanna H. Hiukset Laura Kallio/Salon Sereno. Meikki Edla Koho/Pikku Spa. Korut Glitter. Kuvauspaikka Jämsänkosken Aarresaari Kotiseutumuseo.

IMG_7731

Miss EW-2017 finaali käynnistyi!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *