Hyödynnä triplabonus
+ 50 ilmaiskierrosta

Kirsikka tarjoaa sinulle tänään maukkaat edut.

  1. Avaa uusi pelitili Kirsikka-kasinolle.
  2. Talleta 10-50€, niin saat summan pelitilillesi kolminkertaisena.
  3. Kaupan päälle pääset pyörittämään 50 ilmaiskierrosta.

Kirsikan asiakkaana tarjolla on lisäksi joka kuukausi yli 3000 ilmaiskierrosta.

Uusi sivu käännetty ;)

IMG_5179Luovan tauon jälkeen kun elämässä on käännetty ihan uusi sivu, on taas motivaatiota kirjoittaa.

Mun arki on tällä hetkellä taas hyvin fitness painotteista. Italian kisat lähestyy ja töitä tehdään sata lasissa, jotta lavalla nähdään tähän mennessä paras versio minusta! Tämä kisadieetti on ollut jotenkin aiemmista poikkeava, mikä on varmasti kokemuksen aikaansaamaa. Olen ollut aiemmilla dieeteillä todella kova stressaamaan ja tehnyt varmasti montakin asiaa vaikeimman kautta. Nyt se ylimääräinen stressaaminen on kokonaan jäänyt ja tilalle on tullut varmuus omasta tekemisestä ja nyt osaa nauttia tästä matkasta kohti kisalavaa. Aiemmilla kisakausilla sitä on oppinut tuntemaan omaa kroppaansa ja sitä kautta oppinut välttämään sudenkuopat sekä tiedostamaan mikä omalle kropalle toimii ja mikä ei. Toki tässä lajissa on mahtavaa se, että kokoajan oppii ja kehittyy lisää. Toivottavasti tämä sama hyvä moodi jatkuu sinne kesäkuun lopulle:)

Treenin lisäksi kiireisenä pitää mm. Miss Eloweena-kisa, joka vihdoin starttaa, kun meidän upeat tytöt kuvataan tämän kuun lopulla Jämsänkosken Aarresaari Kotiseutumuseolla! Myös yleisö pääsee sitten äänestämään omaa suosikkiaan!;) Tulossa myös muutaman päivän missikiertue sekä kuvausmatka Tallinnaan, pysykää siis kuulolla! Miss EW-kisan kulkua voi seurata myös Facebookissa!

Muista projekteista kirjoittelen lähiaikoina lisää.. Ensi viikonloppuna luvassa jälleen keikkailua. Tulkaahan kaikki Radio Novan Retro-risteilylle, jossa on takuuvarmasti hyvä meno!! Itse esiinnyn siellä La Bouchen taustalla, joten siellä toivottavasti nähdään!<3

Kuvassa mun viikonloppudrinksu ja kestosuosikki; Pro Iso Whey 100 ICE Coffee/ Sportsnutrition.fi

IMG_5118
IMG_5173

 

Uusi sivu käännetty 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Nappaa 10€ talletuksella huimat 200 ilmaiskierrosta
Nappaa 10€ talletuksella huimat 200 ilmaiskierrosta