Hyödynnä triplabonus
+ 50 ilmaiskierrosta

Kirsikka tarjoaa sinulle tänään maukkaat edut.

  1. Avaa uusi pelitili Kirsikka-kasinolle.
  2. Talleta 10-50€, niin saat summan pelitilillesi kolminkertaisena.
  3. Kaupan päälle pääset pyörittämään 50 ilmaiskierrosta.

Kirsikan asiakkaana tarjolla on lisäksi joka kuukausi yli 3000 ilmaiskierrosta.

Miss EW-kuvauksissa:)

IMG_9902IMG_9910Tämä päivä meni Miss EW-kisan parissa:)

Ensin oli promokuvaukset tässä entisajan ihanan tunnelmallisessa miljöössä<3 Tätä mieletöntä tunnelmaa tullaan kisan edetessä näkemään lisää:) Tässä postauksessa tämän päivän kuvauksista jo teille hieman esimakua. Miss EW-kisan virallinen ja huikea kuvaajammehan on Mainosstudio Sanna H. Sannan kuvattavana on aina ilo olla, hänen todellisen ammattitaitonsa lisäksi Sanna on ihana aurinkoinen energiapakkaus ja Sannan studiolle Orivedelle on aina ilo mennä:)

Myöhemmin Miss EW-raati kokoontui jälleen ERITTÄIN vaikean tehtävän parissa. Esikarsintaan tiensä raivanneista äärettömän upeista kaunottarista piti valita kisan finalistit. Tehtävä osoittautui ihan oikeasti äärimmäisen vaikeaksi, sillä hakijat ovat toinen toistaan upeampia eloweena-Suomi Neitoja ja olisin halunnut finaaliin kaikki satojen hakemusten joukosta esikarsintaan tiensä raivanneet kolmekymmentä upeaa tyttöä! Huomenna kuitenkin myös tytöille selviää, ketkä ovat lunastaneet paikkansa Miss EW-kisan finaalista!

Koska hakijoita oli niin runsas määrä ja taso äärimmäisen kova, on tulossa myös ihan pieni mukava yllätys kisaan liittyen, siitä lisää huomenna:)

 

Making of Mainosstudio Sanna H.

IMG_9894

IMG_9900 IMG_9901

Miss EW-kuvauksissa:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Nappaa 10€ talletuksella huimat 200 ilmaiskierrosta
Nappaa 10€ talletuksella huimat 200 ilmaiskierrosta