Suoraan asiaan!

Pelaa kasinopelejä ilman tilin avaamista!

  • Talleta pankkitunnuksilla.
  • Kotiuta voitot parissa minuutissa takaisin pankkitilille.
  • Ei rekisteröitymistä, ei salasanoja, ei mainospostia.

Miss EW 2017-kisasta kysyttyä

IMG_3050IMG_3044Olen saanut paljon kysymyksiä Miss EW 2017-kisaan liittyen, joten ajattelin vastata niihin kaikkiin näin yhteisesti täällä blogissani.

Miss EW 2017-kisaan etsitään luonnollisen kaunista, eloweenamaista naapurintyttöä. Kauneuskirurgiset toimenpiteet sekä näkyvät tatuoinnit on kisassa kielletty. Kisa tullaan alusta asti toteuttamaan vanhoja perinteitä sekä kauneusihanteita kunnioittaen. Kisalla pyritään myös vaikuttamaan etenkin nuorten tyttöjen tämän päivän ulkonäköpaineisiin sekä itsetunto-ongelmiin. Voittaja toimii etenkin nuorten esikuvana ja pääsee puhumaan mm. kouluihin ja kannustamaan omalla esimerkillään nuoria hyväksymään itsensä luomuna sekä pitämään itsestään omana itsenään:)

Tässä kysymyksiä, joita olette minulle lähettäneet.

Olenko sopiva kisaan? -Valitettavasti en ehdi vastaamaan kaikille, joten lähetä rohkeasti hakemus osoitteeseen [email protected] Hakuaika kisaan päättyy 31.3.217 jonka jälkeen kaikki hakemukset käsitellään huolella. Sen jälkeen kisaan valittuihin finalisteihin otetaan yhteyttä.

Saako kisassa hiukset olla värjätty? -Saa olla.

Hyväksytäänkö hiuspidennykset, irtoripset tai rakennekynnet? -Kisan tarkoitus on tuoda esiin luonnollista naiskauneutta, joten hakijoilta toivotaan, että oltaisiin aidosti luonnollisia. Irtoripsiä ja hiustenpidennyksiä ei kisassa sallita. Kynsilakat tai hyvin luonnolliset geelit sallitaan.

Onko kisassa yläikärajaa? -Kisaan vaaditaan täysi-ikäisyys, mutta virallista yläikärajaa ei ole. Kuitenkin kyse perinteisestä kauneuskisasta, joten uskon, että kisaan valitut tulevat olemaan ikähaarukaltaan 18-35 vuoden väliltä. Kuvat hakemuksissa tulee olla mahdollisimman tuoreet.

Käydäänkö finaali ilman meikkiä? -Kyse on kauneuskilpailusta, joten kuvauksissa sekä finaalissa tytöt luonnollisesti meikataan ammattilaisen käsissä, mutta meikki tulee olemaan raikkaampi mitä muissa kisoissa on totuttu näkemään. Finalistit kuvataan myös ilman meikkiä. Hiuksista vastaa Session Salon Tampere.

Onko kisaan pituus-tai painorajaa? -Kisassa ei ole kumpaakaan, joten kilpailu on loistava mahdollisuus osallistua myös lyhyemmillekin. Kisassa ei myöskään missään nimessä haeta fitnessvartaloita, vaan tuodaan takaisin entisajan missikisoista tuttuja vartaloihanteita.

Vaikuttaako kilpailussa vain ulkonäkö? -Iltalehden lukijat valitsevat oman suosikkinsa kuvien perusteella. Itse finaalissa tuomaristo arvostelee ulkonäön lisäksi jokaisen kilpailijan tuomarihaastattelun perusteella ja antaa pisteet myös mm. seuraavista; Ulosanti, lavaesiintyminen/ lavakarisma, luonne. Voittaja tulee toiminaan esikuvana etenkin nuorille ja kiertää puhumassa myös kouluissa, joten ulkonäön lisäksi voittajaksi valitulta vaaditaan herttainen sekä sosiaalinen luonne, eli kokonaisuus ratkaisee.

Miksi hyvämaineinen? -Kisalla pyritään vaikuttamaan etenkin tämän päivän nuorten ulkonäköpaineisiin sekä kauneusihanteisiin ja voittaja tulee toiminaan etenkin nuorten esikuvana. Tällä kisalla ei haeta kohumissiä, joten kaikilta osallistujilta vaaditaan hyvämaineisuutta.

Voiko kisa työllistää voittajaa? -Kauneuskisat toimivat monelle hyvänä ponnahduslautana ja yleensä työllistävätkin. Kisan jo tähän mennessä saaneen mielenkiinnon sekä suosion perusteella uskon, että jokaisella finalistilla on erittäin hyvä mahdollisuus solmia hyviä kontakteja, jotka voivat mahdollistaa alan töille. Kisa tullaan toteuttamaan hyvin huolella alusta loppuun, joten myös jo pelkästään kokemuksena kisa tulee olemaan varmasti ikimuistoinen.

Missä finalistit kuvataan? -Mainosstudio Sanna H. kuvaa kesän aikana nämä upeat EW-neidot upealla Jämsänkosken Aarresaari kotiseutumuseolla. Kuvista tulee välittymään entisajan tunnelma ja tyttöjen luonnollisuus sekä kauneus pääsee kuvissa loistamaan.

Missä finaali käydään? -Finalistit esiintyvät 28.7.2017 Jämsänkosken markkinoilla ja itse finaali käydään 29.7.2017 Jämsänkosken upeassa Ilveslinnassa. Varaa finaaliviikonloppu vapaaksi ja tule nauttimaan alusta loppuun vanhoja perinteitä kunnioittaen toteutettua aitoa kauneuskisaa!

Mistä voin seurata kisan kulkua? -Miss EW 2017-kisan viralliset Facebook sivut on nyt vihdoin avattu. Sieltä pääset seuraamaan kisan kulkua sekä tulevaa upeaa materiaalia, joten käy tykkäämässä sivusta. Kisalle tulossa myös viralliset nettisivut.

©Mainosstudio Sanna H

Hennan hiukset Session Salon Tampere

IMG_2973

IMG_3032

 

 

Miss EW 2017-kisasta kysyttyä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Nappaa itsellesi jopa 55 ilmaiskierrosta!
Nappaa itsellesi jopa 55 ilmaiskierrosta!