50 KIERRÄTYSVAPAATA
ILMAISKIERROSTA GEMIXIIN

  1. Siirry Otto Kasinolle.
  2. Talleta vähintään 10 euroa.
  3. Saat nyt 50 ilmaiskierrosta Gemixiin.

Ilmaiskierroksissa ei kierrätysvaatimusta!

Mitä lisäravinteita itselläni on käytössä?

IMG_2480

IMG_2479Minulta usein kysytään lisäravinteista, joten ajattelin tehdä oman postauksen heille jotka sitä ovat kovasti toivoneet. Pääsääntöisesti pyrin saamaan kaiken tarvittavan puhtaasta ruoasta, mutta treenin sekä oikean ruokavalion tukena käytän laadukkaita lisäravinteita jotka takaavat maksimaalisen kehityksen. Listasin lisäravinteet, jotka itselläni on tällähetkellä käytössä ja miksi. Kaikki tuotteet saatavilla Sportsnutrition myymälöistä sekä osoitteesta www.sportsnutrition.fi

IMG_2456

OMEGA3:

Kalaöljyn rasvahapot ovat elintärkeitä keholle. Terveysvaikutukset tulevat kahdesta rasvahaposta, DHA ja EPA. Ne ovat pitkäketjuisia rasvahappoja joilla on osoitettu olevan useita terveyshyötyjä. Tukee lihaksia, aivoja ja henkistä hyvinvointia. Jos treenaat lujaa tai olet tiukalla ruokavaliolla, vähäinen omega-3 rasvahappojen saanti voi heikentää tavoitteisiin pääsemistä.

VITA MIX:

Takaamaan monipuolisen vitamiinien saannin. Sisältää 12 eri vitamiinia, 7 eri mineraalia

D-VITAMIINI:

elintärkeä vitamiini, joka edistää kalsiumin normaalia imeytymistä ja hyödyntämistä. Riittävä D-vitamiinin saanti on välttämätöntä luuston hyvinvoinnin kannalta. Ihmisessä on noin 1 kg kalsiumia, joka on luuston tärkein rakennusaine. Kalsiumia tarvitaan jatkuvasti luuston rakennusaineeksi ja sen imeytymishäiriö aiheuttaa luuston haurastumista. Riittävä D-vitamiinin saanti edistää veren normaalia kalsiumtasoa ja auttaa luita ja hampaita pysymään normaaleina.

MAGNESIUM:

yksi kehon tärkeimmistä kivennäisaineista. Magnesium edistää lihasten ja hermoston normaalia toimintaa. Kisadieetillä auttaa lihaskramppeihin!

TEA BURNER:

Käytössä kuuriluonteisesti. Tehostaa rasvanpolton vaikutuksia.

IMG_2460

PROTEIINILISÄ:

Proteiini on välttämätön lihasten rakennusaineeksi. Riittävä proteiinin saanti suojaa lihasmassaa laihdutuksen aikana. Proteiinia käsitellessään elimistösi kuluttaa runsaasti energiaa. Jos laihduttaja ei saa tarpeeksi proteiinia, keho alkaa käyttää lihaskudosta energiaksi ja lihasmassan osuus kehossa pienenee.

Monipuolinen proteiinilisä Force Pro Iso Whey on laadukas vähähiilihydraattinen hera-isolaatti korkealla proteiinipitoisuudella. (täysin gluteeniton ja sopii hyvin myös herkkävatsaisille vähäisen laktoosin johdosta.) Oma kestosuosikkini on Sportsnutritionin Pro Iso Whey ice coffee, suosittelen!!:)

IMG_2459

BCAA:

Haaraketjuiset aminohapot (BCAA) ovat tärkeimpiä tekijöitä optimaalisten treenitulosten tavoittelussa. BCAA optimoi proteiinisynteesin, edistää lihasmassan kasvua ja varmistaa hyvän palautumisen. BCAA imeytyy helposti ja tuottaa nopeaa polttoainetta koviin suorituksiin.

IMG_2458

GLUTAMIINI:

Lihas pysyy tehokkaana pidempään ja pystyy toipumaan rasituksesta nopeammin.​Glutamiini voikin auttaa toipumaan nopeammin rasituksesta ja jopa vammoista. Glutamiini voi auttaa polttamaan rasvaa ja tehostamaan aineenvaihduntaa.
Jopa pienet glutamiiniannokset suun kautta nautittuna voivat nostaa kasvuhormonin määrää kehossa jopa 400 % useamman tunnin ajaksi. Bcaa auttaa myös vatsan toiminnassa, mikä ennestään edesauttaa muiden ravinteiden imeytymistä.

IMG_2454

E-SPORTS ENERGY DRINK:

tuo urheilusuoritukseen niin energiaa kuin parantaa focusta lisäämällä happea aivoissa ja kehossa. Sopii hyvin tehonlisäykseen varsinkin kuntosaliurheilussa.

IMG_2457

NUTRISHAKE PROTEIN:

herkullinen ja hyvänmakuinen naisten urheilun ja hyvinvoinnin tarpeisiin suunniteltu proteiinivalmiste joka vie nälän mennessään terveellisesti. Sopii välipalana, ateriana tai treenin jälkeen. Nutrishaken avulla täydennät proteiinirikasta ruokavaliota ja huolehdit lihaskehityksestä. Tässä proteiinivalmisteessa on otettu huomioon erityisesti naisille tärkeät rasvat, jotka on lisätty valmisteeseen toimivassa suhteessa. Annos sisältääkin peräti 9g kookosöljyä ja 600mg omega-3 rasvoja jotka tukevat myös ihon, hiuksien ja kynsien hyvinvointia. Nutrishake on suunniteltu juuri aktiiviselle ja hyvinvoinnistaan huolehtivalle naiselle joka haluaa tuloksia ja vaalia terveyttään.

IMG_2455

 

 

Mitä lisäravinteita itselläni on käytössä?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *