Hyödynnä triplabonus
+ 50 ilmaiskierrosta

Kirsikka tarjoaa sinulle tänään maukkaat edut.

  1. Avaa uusi pelitili Kirsikka-kasinolle.
  2. Talleta 10-50€, niin saat summan pelitilillesi kolminkertaisena.
  3. Kaupan päälle pääset pyörittämään 50 ilmaiskierrosta.

Kirsikan asiakkaana tarjolla on lisäksi joka kuukausi yli 3000 ilmaiskierrosta.

Mikä sää!

IMG_2093 IMG_2094 Tänään sai nauttia upeasta auringon paisteesta ja sen kunniaksi vedin kunnon porrastreenin! Tällaisesta ilmasta on otettava kaikki ilo irti!

Parasta, että takareisi joka ennen joulua revähti, kesti jo hyvin koko juoksulenkin sekä kunnon porrastreenin!!

Multa kysytään usein motivaatiovinkkejä ja yksi paras motivaattori on ehdottomasti aurinko! Kun tekee kunnon aerobisen treenin tällaisella ilmalla, se ei edes tunnu treeniltä! Joten suosittelenkin, aina kun vain mahdollista mennä aurinkoisella ilmalla lenkille, ei muuta kuin sen enempiä miettimättä lenkkarit jalkaan, kuulokkeet korville ja ulos! Itse rakastan lenkkeilyä raittiissa ilmassa niin paljon, että etenkin kisadieetillä teen aerobiset mielelläni ulkona, satoi tai paistoi. Välillä jätän myös kuulokkeet kotiin ja musiikin sijaan kuuntelen vain  luonnon ääniä, linnun laulua, tuulen huminaa ja uppoudun vain omiin ajatuksiini.

Itse suosin intervallitreenejä, ne kuluttaa eniten. Eli ota nopeita spurtteja, kävele hetki ja taas nostat sykkeen, jne. Lenkkiä voi tehostaa porrastreenillä tai askelkyykyillä, näin saat lenkistä tehokkaamman ja monipuolisen. Toki pelkkä reipas kävelykin kuluttaa! Lenkkipolulla yleensä unohtuu kaikki kiire ja stressi.

Offseasonilla minimoin aerobiset ja keskityn enemmän lihaskuntotreeniin, mutta tällaisista ilmoista otan kyllä kaiken irti kisakaudesta riippumatta aina kun vain mahdollista. Ja kyllähän se porrastreeni muokkaa pakaroita juuri siihen oikeaan muotoon eli suosittelen:) Kevät on kohta ovella ja kohti kesäkuntoa mennään!

Joten jos huomenna saadaan vielä näin upea ilma, haastan kaikki ylös, ulos ja lenkille!!:)

Treenihousut Better Bodies/Fit4You

IMG_2124IMG_2155

Mikä sää!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Nappaa 10€ talletuksella huimat 200 ilmaiskierrosta
Nappaa 10€ talletuksella huimat 200 ilmaiskierrosta