Hyödynnä triplabonus
+ 50 ilmaiskierrosta

Kirsikka tarjoaa sinulle tänään maukkaat edut.

  1. Avaa uusi pelitili Kirsikka-kasinolle.
  2. Talleta 10-50€, niin saat summan pelitilillesi kolminkertaisena.
  3. Kaupan päälle pääset pyörittämään 50 ilmaiskierrosta.

Kirsikan asiakkaana tarjolla on lisäksi joka kuukausi yli 3000 ilmaiskierrosta.

Sinkkuudesta

IMG_1932Luin Iltalehdestä kuinka Heidi Suomi avautui sinkkujen ikävästä kohtelusta Huomenta Suomessa. Iltalehti kirjoittaa Heidin sanoneen ohjelmassa mm. näin:

– Tarjontaa on niin paljon, että nainen tulee kertakäyttötavaraksi. Kauhea sanoa näin, mutta silloin myös naisten kohtelu huonontuu. Silloin naista ei arvosteta niin paljon, koska aina on tulossa uusi. Tämä on hirveätä sanoa, mutta ei ole pelkästään omakohtaista kokemusta, Suomi sanoi.

Olen Heidin kanssa samoilla linjoilla. Tuntuu, että tällähetkellä on menossa oikein kunnon karjamarkkinat. Pitkiä parisuhteita päättyy ympäriltä kun joku virus kaataisi niitä kunnon epidemian tavoin ja kiire hypätä seuraavaan jo valmiiksi katettuun pöytään on kovempi kun pahimmassakaan  aamuruuhkassa on nähty. Saa huvittuneena, tai paremminkin kauhunsekaisin tuntein seurata läheltä tuota ihmisten kertakäyttötoimintaa. Ennen kuin edes entistä suhdetta on saatu päätökseen, on jo Tinderit ladattu ja facebookit laulaa treffipyyntöjä varmuuden vuoksi samalla koko kaveripiirille ettei vain jäädä ilman. Lapset ja kumppanit vaihtuu lennossa eikä tunneta enää sanaa arvostus tai omatunto. Valitettavasti arvot on monella todella pielessä. Nykyään itsetunto rakennetaan Tinder matcheista. Kun tänä päivänä ryhdytään parisuhteisiin, pian onkin taas jo kiire seuraavalle kierrokselle, koska tarjonta on loputon eikä tämän päivän parisuhteissa mikään riitä. Ruoho tulee aina olemaan vihreämpää aidan toisella puolella, koska ihmiset ja houkutukset eivät lopu.

Kuulostaa ehkä hieman liioitellulta, mutta ei se edes ole. Olen varmaan jäänyt johonkin kivikaudelle kun en ymmärrä tätäIMG_1728
metsästyksen epätoivoista aikakautta. Nykyään törmätä parisuhteeseen, jossa on perinteiset arvot, kunnioitus, luottamus ja rehellisyys on yhtä yleistä kun törmätä dinosauruksiin. Molemmat on kuollut sukupuuttoon.

Itse olen tänä päivänä mieluummin sinkkuna ennen kuin joku todistaa, että poikkeus vahvistaa säännön:D

IMG_1936 IMG_1937

Sinkkuudesta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Nappaa 10€ talletuksella huimat 200 ilmaiskierrosta
Nappaa 10€ talletuksella huimat 200 ilmaiskierrosta