Suoraan asiaan!

Koska suomalainen haluaa mennä suoraan asiaan!

  • Koska haluan voittamani rahat käyttööni heti. Piste.
  • Koska haluan pelata, enkä kuulla megabonuksista ja ”lisäeduista”.
  • Koska henkilöllisyyden todistaminen sähkölaskulla on vaan naurettavaa.

Henkistä kasvua ja ajatuksia

IMG_1867
”Joudumme usein elämässämme tienristeykseen, jossa meidän pitäisi valita mihin suuntaan kulkea. Valitsemmeko polun, jonka sydämessämme tiedämme oikeaksi vai jotain aivan muuta? Luommeko haluamaamme tulevaisuutta vai elämmekö kuin jonkun toisen elämää?”

Moni elämääni yhtään lähemmin seurannut tietää, että olen hyvin henkinen ihminen ja erityisesti viime vuosina perehtynyt entistä enemmän henkiseen hyvinvointiin sekä oman henkisen minäni kehittämiseen. Olen huomannut, että mitä enemmän vahvistan henkistä minääni, kuuntelen sydämen ääntä sekä keskityn kaikkeen hyvään ja puolestani vältän kaikkea negatiivisista; negatiivisia ihmisiä, ilmapiiriä sekä kaikkea negatiivista energiaa, asioita ja puheita, sen paremmin minä itse voin ja minulla on silloin hyvä olla. Niinpä luen paljon henkistä kirjallisuutta, käyn erilaisia kursseja, jossa voin kokoajan oppia, vahvistua sekä kehittyä.

Kehitän itseäni parhaillaan Tunnelukko-kurssilla (www.avaamoterapia.fi) ,jossa puretaan jo lapsuudessa syntyneitä tunnelukkoja, jotka voivat tiedostamattamme vaikuttaa jokapäiväiseen elämään sekä tämän päivän valintoihin.

Aloitin myös erittäin mielenkiintoisen Sydämen polku-verkkokurssin (www.himahappines.com). Sydämen polku verkkokurssi on tarkoitettu oppaaksi jokapäiväiseen elämään, jotta uskaltaisit seurata sydämesi polkua ja luoda itsellesi elämän, joka tuntuu hyvältä juuri sinulle.

Kurssilla opit tunnistamaan ja poistamaan esteitä, jotka sabotoivat kulkuasi omalla sydämesi polulla. Kurssilla opetellaan kuuntelemaan sekä vahvistamaan omaa intuitiota<3

IMG_1888

 

 

 

Olen kova pohtimaan elämän syvempää tarkoitusta ja ahmin aiheesta kirjoja, tietoa ja viisauksia. Uskon, että me kaikki olemme täällä oppimassa ja kaikki elämän tuomat vastoinkäymiset ja virheet ovat meidän oppiläksyjä. Keräsin teille lukijoille omia suosikki ajatelmia tuomaan positiivista mieltä tähän viikkoon<3

IMG_1868 IMG_1898

IMG_1900
IMG_1861 IMG_1862 IMG_1863 IMG_1865 IMG_1866

IMG_1857 IMG_1859 IMG_1874 IMG_1892 IMG_1894 IMG_1895 IMG_1896 IMG_1897

Henkistä kasvua ja ajatuksia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Uutuus: Jokaisesta voitosta ja tappiosta rahaa takaisin!
Uutuus: Jokaisesta voitosta ja tappiosta rahaa takaisin!