Ota 500 ilmaiskierrosta

Uunituore JustSpin juhlii uskomattomalla tarjouksella!

  1. Avaa pelitili JustSpiniin.
  2. Talleta koodilla BONUS1 vähintään 25€ ja saat 500 ilmaiskierrosta + talletuksesi tuplataan.

Esimerkiksi 25€ talletus antaa sinulle 50€ pelirahaa + 500 ilmaiskierrosta Super Joker -peliin!

Miss EW 2017-kisasta

IMG_2826

IMG_1740

Olen positiivisesti yllättynyt siitä, kuinka paljon Miss EW 2017-kisa on herättänyt mielenkiintoa. Kisassa etsitään aitoa luonnollisen kaunista eloweenamaista naapurintyttöä ja kisassa kauneuskirurgiset toimenpiteet, näkyvät tatuoinnit, irtoripset ym ovat kielletty. Palautteiden sekä jo tähän mennessä tulleesta runsaasta hakijamäärästä päätellen on suuri ilo huomata, kuinka paljon luonnollista naiskauneutta edelleen arvostetaan ja kaivataan. Olen jo pitkään itse kaivannut juuri tällaista kisaa ja näköjään moni muukin, mikä on ihan mahtavaa!

Olen kuitenkin törmännyt jo kommentteihin joissa ihmetellään kuinka Henna Peltonen voi luotsata kisaa, jossa etsitään luomua tyttöä?? Siis kyllä, minullahan on implantit ja fitness kisoissa esiinnyn kisaväreineni ja kovan dieetin jälkeen kaikkea muuta kuin luonnollisen näköisenä, kuten ko. lajiin ja fitness kisoihin kuuluu. Ja minulla on myös tatuoinnit! En kuitenkaan etsi kisassa itseäni, Henna Peltosta, vaan toimin kisan tuottajana. Näin vertailun vuoksi en voi olla muistuttamatta, että mm. Eino Makunen, joka luotsasi aikoinaan Miss Suomi kisaa, ei ole hänkään itse Miss Suomi. Miss Plus Size-kisan luotsaajat eivät ole itse kisaan vaadittavaa XL-kokoa. Ja niin edelleen..

Haluan tuoda Miss EW 2017- kisalla jotain vanhaa takaisin, unohdettuja perinteisiä kauneusihanteita ja tietynlaista raikkautta. Asioita mitä itse olen kaivannut jo pitkään. Ja eri ikäryhmien lähettämästä valtavasta palautemäärästä ja kiitoksista päätellen myös moni muu on kaivannut.

IMG_1726
IMG_1730
Kyse on kauneuskisasta, mutta jossa luonnollisuutta arvostetaan. Kisan voittaja tulee toimimaan loistavana roolimallina ja esikuvana etenkin nuorille tytöille ja jos kisa auttaa edes yhtä ulkonäköpaineiden kanssa kamppailevaa nuorta hyväksymään itsensä luomuna, olen enemmän kuin tyytyväinen. Kisa tullaan kokonaisuutena toteuttamaan vanhoja perinteitä kunnioittaen ja kisassa tullaan näkemään myös ripaus aitoa Suomi Filmien tunnelmaa.

IMG_1736 IMG_1742Haku kilpailuun käynnistyi lauantaina ja jo tähän mennessä hakijamäärä on yllättänyt minut. Voin jo nyt sanoa, että kisasta tulee äärettömän kova tasoinen! Tiesin, että Suomessa on paljon luonnollisen kauniita naisia, mutta odottakaapa kun saadaan kisa käyntiin niin tekin näette, saadaan olla kaikki ylpeitä miten upeita luomukaunottaria meillä onkaan!! On ilo tuoda heitä esiin tällä kovatasoisella kisalla<3

Kilpailuun osallistuvan tulee täyttää seuraavat ehdot:
– 18vuotta täyttänyt
– Luonnollisen kaunis
– Hyvämaineinen
– Osallistujalle ei ole tehty kauneuskirurgisia toimenpiteitä

Lähetä kuvallinen hakemus 31.3.2017 mennessä osoitteeseen [email protected]
IMG_2829

IMG_1728Finalistit kuvataan kesän aikana Jämsänkosken Aarresaari kotiseutumuseolla (kuvassa alla).

IMG_1699
Ja itse finaali käydään 28-29.7.2017 Jämsänkosken upeassa 1937 rakennetussa Ilveslinnassa (kuvassa alla). Kisa toteutetaan alusta asti vanhoja perinteitä kunnioittaen.

IMG_1704

 

Miss EW 2017-kisasta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *