Ota 500 ilmaiskierrosta

Uunituore JustSpin juhlii uskomattomalla tarjouksella!

  1. Avaa pelitili JustSpiniin.
  2. Talleta koodilla BONUS1 vähintään 25€ ja saat 500 ilmaiskierrosta + talletuksesi tuplataan.

Esimerkiksi 25€ talletus antaa sinulle 50€ pelirahaa + 500 ilmaiskierrosta Super Joker -peliin!

Suosikki tuoksuni

IMG_1299

IMG_1291

Olin jo alle kouluikäisenä kova tuoksujen ystävä ja ensimmäiset hajuvedet sain jo ensimmäisillä luokilla, joita pidin aarteina pöydällä, mille aloin pikkuhiljaa kerätä lisää aarteita, kosmetiikkaa ja meikkejä.

Rakastan kosmetiikkaa ja tuoksuja edelleen, kukapa nainen ei?:D Mutta toisaalta moni nainen käyttää usein vain yhtä tai paria tiettyä tuoksua. Itse taas en voisi päivittäin käyttää vain yhtä ja samaa tuoksua, sillä valitsen tuoksuni tilaisuuden, vuodenajan sekä fiiliksen mukaan.

Käytän tuoksua päivittäin, mutta arjessa valitsen hyvin mietoja ja raikkaita tuoksuja. Escada Joyful ja Victoria’s Secret Bombshell ovat arjen sekä kesän suosikkejani, jotka sopii myös treenituoksuksi. Muuten suosikkejani ovat tällähetkellä fiiliksestä riippuen Burberry weekend, Burberry London, Burberry Body tai Dior Addict.

Tuoksuvalikoimastani löytyy myös muita Diorin tuoksuja, Chanel5, JLo, Ralph Lauren, useampi eri Calvin Klein, Lancóme, Abercrombie, Lola Marc Jacobs, Daisy Marc Jacobs, bvlgari jne..

Yhtä tuoksua olen jäänyt kaipaamaan; Calvin Klein Summer. Sitä ei ole enää pariin vuoteen valmistettu ja se harmittaa, sillä se oli suosikkituoksuni kesäisin.

Ystäväni tietävät, että rakastan tuoksuja, joten saan usein lahjaksi ja tuliaisiksi suosikkituoksujani ja ostan niitä aina kun haluan hemmotella itseäni. Tuoksulahja ei voi mennä koskaan pieleen, sillä vaikka en käyttäisi itse tuoksua, kauniit hajuvesipullot koristavat hajuvesikokoelmaani:)

Ihanan tuoksuista keskiviikkoa kaikille, tän päivän tuoksu on Escada<3

IMG_1296
IMG_1292 IMG_1294
IMG_1297 IMG_1299 IMG_1300IMG_1293

Suosikki tuoksuni

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *